Rusoaica Dorina Vasilashko, de la Moulin Rouge la Reșița!

Reșițenii sunt următorii care vor pica victime ale frumuseții și talentului rusoaicei. Artista îi va ademeni cu muzica de cabaret, dar și cu o voce de excepție.

Dorina Vasilashko se declară entuziasmată de faptul că poate susține un spectacol dedicat în exclusivitate reșițenilor, pe data de 7 martie. Spectacolul are loc la Hotelul Rogge din Reșița, într-o atmosferă elegantă, ce se potrivește de minune stilului artistei.

Atunci când vine vorba despre spectacolele pe care le are la activ, solista a fost invitată să cânte de familia lui Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naționale a României, a încins atmosfera la petrecerile organizate de Ministerul Apărării Naționale sau de fotbaliștii Clubului Dinamo.

,,Ne-am gândit la un program special pentru reșițeni, pe care îl organizăm în preajma Zilei de 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii. CV-ul invitatei noastre este unul deosebit, iar dacă ne raportăm la faptul că este rezident la Moulin Rouge, realizăm încă de pe acum că seara va fi una specială. Sperăm ca muzica de cabaret să ajungă la sufletul reșițenilor”, a declarat Petra Rogge pentru www.expressdebanat.ro .

Programul frumoasei rusoaice începe cu muzică franțuzească de excepție, care va urmată de o suită de cover-uri în limbile engleză și spaniolă. Seara de vineri și dimineața Zilei Internaționale a Femeii se vor încheia cu un program de piese rusești și de muzică populară autohtonă.