VIDEO. Ca în junglă! Oameni bătuți în plină stradă la Domașnea! [UPDATE]

Este uimitor cât de departe ne situăm de civilizație. Și ne dăm seama de asta atunci când apar incidente ca cel de săptămâna aceasta, înregistrat la Domașnea. Mai mulți indivizi coboară dintr-o mașină și iau la bătaie două persoane, aparent în vârstă, pur și simplu din senin… Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere.

Pe adresa de e-mail a redacției Express de Banat au ajuns seara trecută imagini șocante, surprinse de o cameră de supraveghere din Domașnea. O mașină oprește pe marginea drumului, iar câțiva bărbați coboară și iau din senin la bătaie două persoane aflate pe cealaltă parte a șoselei.

În același e-mail, se precizează faptul că una dintre victime are 70 de ani, iar niciunul dintre bărbații loviți nu-i cunoaște pe agresori. Incidentul s-ar fi produs marți, 19 februarie, în jurul orei 21, după cum susține expeditorul mesajului, asta deși pe filmare se vede data de 20 februarie, ora 22.16. La fața locului apare și un echipaj de Poliție, pur întâmplător. Sunt identificate atât victimele, cât și agresorii, dar în lipsa unei plângeri penale, întregul scandal se încheie. În plus, la momentul respectiv, nici imaginile de pe camerele de supraveghere nu putea fi preluate din motive tehnice, spun oamenii legii.

Victimele ar fi putut depune plângere penală în acea seară sau în termen de 90 de zile, dar până acum nu a fost înregistrată o astfel de plângere, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Dinu Nicorici. După ce imaginile au apărut în spațiul public, polițiștii s-au autosesizat și au deschis un dosar de cercetare pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

UPDATE, ora 12.30

Polițiștii cărășeni informează că agresorii sunt trei bărbați din Teregova, cu vârste de 28, 49 și 50 de ani. Acestea s-au năpustit asupra celor două victime, doi bărbați de 55 și 69 de ani din Domașnea, lovindu-le cu pumnii și picioarele în zona capului, dar și pe restul corpului.

În comunicatul transmis se subliniază faptul că în fața polițiștilor ajunși la fața locului nu a existat nicio altercație, iar victimele nu au depus nici până acum o plângere. „Totodată, în data de 20.02.2019 polițiștii au identificat persoana care are amplasată o cameră video în zona respectivă și au solicitat accesul la înregistrări, dar aceasta a declarat faptul că serverul ar fi defect”, se mai arată în informarea primită de la Poliția cărășeană.

Deși serverul a fost defect, imaginile de pe camera de supraveghere au ajuns pe adresele de mail ale presei. Odată făcute publice, la ele au avut acces și polițiștii, care s-au autosesizat. Toți cei trei bărbați din Teregova sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.