Poveste de dragoste, oprită la graniță de polițiști

explo 1000x200

Povestea de iubire a doi tineri care credeau că vor păși împreună spre altar a fost oprită brusc la granița România-Serbia de polițiștii de frontieră din Moravița.

Cei doi tineri – un bărbat de 26 de ani din Maroc și o femeie de 25 de ani, cetățean român – au fost prinși vineri noapte, în jurul orei 23.30, la aproximativ 200 de metri de linia de frontieră, în apropierea localităţii Stamora Germană, judeţul Timiş. Polițiștii de frontieră din Moravița i-au condus pe cei doi la sediu.

După ce i-au identificat, polițiștii au aflat că cei doi s-au cunoscut în urmă cu un an și jumătate în Franța și doreau să se căsătorească acum în România. Pentru a-și duce iubirea la următorul nivel, s-au hotărât să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, pe câmp, pentru că cetățeanul marocan nu îndeplinea condițiile de a intra legal în țară.

Din păcate pentru povestea de dragoste a celor doi, în locul certificatului de căsătorie, aceștia s-au ales cu un dosar pentru comiterea infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.