VIDEO. Bloc în flăcări la Bocșa! (UPDATE)

bloc in flacari bocsa
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un bloc de locuințe din Bocșa, care urma să fie renovat, a ars ca o torță aseară. Flăcările au cuprins în special acoperișul și ultimul etaj. 

Primele care au ajuns la fața locului au fost mașinile Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al Primăriei Bocșa. Ulterior au intervenit și echipaje de la Reșița pentru a stinge flăcările care se manifestau violent. Din fericire, nu au existat victime, blocul nefiind locuit decât la etajele inferioare. Oamenii care se aflau în interior s-au autoevacuat fără probleme.

UPDATE, ora 11.30

Reprezentanții ISU „Semenic” oferă noi detalii despre incendiul izbucnit la Bocșa. Acoperișul blocului în cauză a fost distrus în întregime azi-noapte.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița și Caransebeș cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD. În sprijin, a acționat și un echipaj de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bocșa.

promovare banner maxagro

bloc flacari bocsa (3)

Intervenția pompierilor a fost foarte dificilă deoarece acoperișul era construit pe structură de lemn și acoperit cu țiglă. Acesta a ars în întregime, pe o suprafață de aproximativ 600 mp. Pompierii s-au luptat cu flăcările aproximativ trei ore, activitatea fiind coordonată la fața locului chiar de către inspectorul-șef al ISU Caraș-Severin, locotenent-colonel Ionel-Petru Tilca.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, s-a constatat că incendiul a fost provocat fie intenționat, fie din culpă, urmând ca instituțiile abilitate să facă cercetările necesare pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incendiul.

bloc flacari bocsa (2)

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/