Noua modă pe drumurile din Caraș-Severin: fără permis la volan!

volan
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Patru astfel de cazuri au fost depistate în trafic de polițiștii cărășeni într-o singură zi. Unul dintre cei prinși nu doar că nu avea permis, dar consumase și droguri înainte de a se urca la volan.

Un tânăr de 22 de ani din Bocșa a fost oprit de polițiști azi-noapte, la ora 23.50, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Caransebeșului, din direcția Intim către ieșirea din Reșița. În urma testării cu aparatul Drugtest, s-a stabilit că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive, rezultatul testării fiind pozitiv pentru THC. De asemenea, polițiștii au stabilit că tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La controlul autovehiculului, în interior a fost găsită materie vegetală uscată, de culoare verde-oliv, ambalată într-un staniol, care a fost ridicată pentru continuarea cercetărilor.

Tânărul a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda de conducere de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive și deținerea de droguri de risc, iar cercetările sunt continuate în acest caz.

Tot ieri, la ora 19.15, un bărbat de 43 de ani a fost depistat de polițiștii de la Poliția Orașului Bocșa conducând un autoturism pe strada Funicularului, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Un alt bărbat de 52 de ani, din localitatea Cuptoare, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a fost depistat de polițiștii reșițeni aseară, la ora 19.00, în timp ce conducea un autoturism pe strada Văliugului din Reșița.

Ieri, la ora 14.10, polițiștii de la Secția 2 Poliție Rurală Caransebeș au depistat în localitatea Peștere un bărbat care conducea un ATV și nu figura ca fiind posesor al unui permis de conducere.

În toate cele trei cazuri au fost întocmite dosare penale pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, cercetările în aceste dosare fiind continuate de polițiști.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/