VIDEO: Anina găzduiește o competiție de karate

Peste o sută de karatiști vor participa în ultima zi din acest weekend la ediția a V-a a competiției de karate, „Cupa Stelele Aninei”. Ziua se va încheia cu muzică populară și demonstrații de gimnastică ritmică și majorete.

Duminica aceasta are loc la Anina, în sala de sport a liceului competiția de arte marțiale, „Cupa Stelele Aninei”. Vor participa sportivi de toate vârstele din 12 cluburi de karate din țară și de peste hotare, din Serbia și Bosnia-Herțegovina.

Astfel, sunt așteptați peste 100 de sportivi care să își arate forța și îndemânarea în exercițiile de karate. Din județul Caraș-Severin vor veni karatiștii de la Sport Star Anina și de la Clubul Mifuro Reșița. „De asemenea din partea Federației Române de Arte Marțiale va participa președintele departamentului Eur&Ka, Mihai Cioroianu”, declară Liliana Dacica, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret.

YouTube video

Marian Mesinșchi, antrenorul clubului Sport Star Anina, își pune cele mai mari speranțe în Mariana Popovici, Andreea Lupu și Darius Ghiralia, unii dintre cei mai buni karatiști ai clubului.

Seara se va încheia cu un spectacol de gală la care vor lua parte majorete, gimnaste, dar și un campion național de karate. Spectacolul demonstrativ de karate al sportivului Nagy Gherghe de la Clubul Salonta va fi urmat de alte demonstrații de gimnastică ritmică cu cerc și măciuci, dansul majoretelor Direcției Județene pentru Sport și Tineret și apoi un spectacol folcloric cu două ansambluri bănățene. După spectacolul de gală, concursul va fi continuat cu finalele pentru fiecare categorie de vârstă.