Vidaicu câștigă într-o lună la Consiliul Județean cât încasează în două ore la pupitrul de DJ în club!

Noul administrator public al județului Caraș-Severin nu trebuie luat în râs pentru că vine dintr-unul dintre cluburile de fițe timișorene și nici privit cu suspiciune doar pentru că e prieten și partener de afaceri cu Nelu Popa. „E un om extrem de inteligent, extrem de cult”, explică primarul Reșiței.

Tinu Vidaicu, cunoscut mai degrabă în lifestyle-ul autohton ca DJ și administrator de club, a fost ales de Romeo Dunca pentru funcția de county manager al județului Caraș-Severin. Alegerea președintelui CJ a luat prin surprindere multă lume și a generat o mulțime de comentarii ironice și de bancuri. „Îmi cer scuze pentru incultura mea, pentru că nu cunosc astfel de personaje exotice din cluburi, dar am auzit auzit că vine în această funcție de manager al județului un astfel de personaj de club. Iarba mai lipsește în Consiliul Județean. Să mai fumăm iarbă și atunci Olanda e mic copil pe lângă ce se întâmplă în Caraș-Severin!”, a comentat, spre exemplu, deputatul Ion Mocioalcă.

Nelu Popa îl cunoaște bine pe Tinu Vidaicu, sunt parteneri de afaceri, iar povestea frumoasă de pe pontonul de la Văliug i se datorează în mare măsură actualului administrator public al județului. Nu prietenia cu primarul Reșiței l-a recomandat însă pentru funcția publică. „Vreau să vă spun că băiatul ăsta are Facultatea de Automatică și Calculatoare, facultate făcută la Timișoara. E născut și crescut în Timișoara, e un om extrem de inteligent, extrem de cult. În afară de studiile astea, el a condus foarte multe firme, agenții care au făcut realmente treabă foarte bună din punct de vedere al promovării, al marketingului. A urmat și cursuri postuniversitare de evaluări de personal, de resursă umană. Noi ne bizuim pe el pe mai multe obiective, unul dintre ele se referă la turism, la promovare, la marketing, dar în același timp este un om cu care vom lucra foarte mult pe evaluarea de resursă umană. A făcut cu PricewaterhouseCoopers tot felul de module în sensul ăsta și omul știe ce să facă. Acuma dacă vrem să îl lăsăm strict în zona cancan… Da, a pus și muzică în cluburi, dar să știți că a pus muzică pe bani mulți. Un om care pune un mix de 3 ore 3-4.000 de euro nu-i de lepădat. Adică eu chiar i-am mulțumit că a acceptat să vină într-o instituție în care salariul lui lunar este echivalent cu a pune muzică timp de 2 ore. Eu zic să-l urmărim cu foarte mare atenție pe Tinu Vidaicu în următoarele luni și o să descoperiți calități nebănuite la el”, l-a prezentat edilul Reșiței pentru administratorul județului.

Cuvinte de laudă la adresa lui Vidaicu are și Romeo Dunca: „În corpul administrativ vom avea o reducere importantă de personal și vom valorifica potențialul uman existent mai bine. De aceea l-am rugat pe dl Tinu Vidaicu să mă ajute un pic și o să analizăm fiecare angajat de acolo să vedem unde am putea să-l folosim eficient. Noi cu materialul acesta trebuie să lucrăm. Domnul Tinu este un băiat foarte inteligent, are o viziune, știe foarte bine să vândă. Noi trebuie să construim împreună ceva ce se poate vinde. Șansa județului este să vindem ceea ce avem. El poate să vândă un lucru care are o valoare mică, să-l prezinte ca și cum ar fi o bilă strălucitoare cu atât mai mult cu cât noi vom face niște bile strălucitoare, pe care el va putea să le vândă ca și cum ar fi niște bulgări de aur!”