Un gest mic poate aduce un zâmbet de sărbători. Alătură-te inițiativei Nevo Parudimos și bucură-i pe micuții nevoiași reșițeni

Ajutorarea semenilor ar trebui să fie o constantă pe parcursul întregului an, cu atât mai mult în apropierea sărbătorilor de iarnă. Cum, de cele mai multe ori, e necesar un mic imbold pentru a-i mobiliza pe oameni în acest sens, Asociația Nevo Parudimos a inițiat o acțiune menită să aducă un zâmbet pe buzele celor cu posibilități materiale reduse, în special copiilor.

Bogăția sau surplusul de bani nu constituie o condiție definitorie în ajutorarea celor aflați la nevoie. În schimb, gesturile mărunte, făcute din suflet, pot într-adevăr readuce magia Crăciunului și pot garanta venirea moșului cu daruri în fiecare locuință, acolo unde este așteptat cu nerăbdare.

Ai jucarii sau hăinuțe în stare bună care nu-ți mai folosesc? Ajută-ne să facem sărbătorile mai frumoase pentru micuții din Dognecea, Ocna de Fier și cartierele: Mociur, Câlnic și Dealu Mare din Reşiţa! Dacă vrei să te implici, poți dona produsele menționate mai sus la sediul Asociației Nevo Parudimos (Piaţa Traian Vuia, nr 1-4, Corpul E, parter – în curtea Universității Eftimie Murgu din Reșița – până pe 18 decembrie, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-18.00”, este apelul membrilor ONG-ului care vor fi ajutoarele lui Moș Crăciun pentru a aduce un gram de speranță, acolo unde aceasta pare să dispară.

leader board 728 x 90 px

Articolele donate de reșițenii cu suflet mare vor fi dezinfectate, împachetate și distribuite publicului ţintă al demersului umanitar.

Sursa foto principal: bucuresteni.ro.

Sursa foto: life.ro.