VICTORIE! Suspans în cinci seturi! Banatul Caransebeș urcă în clasament!

În etapa a IX-a a Diviziei A1 la volei, Banatul Caransebeș a trecut pe teren propriu, în cinci seturi, de Știința Explorări Baia Mare. Victoria obținută după un meci plin de suspans, i-a readus pe elevii lui Răzvan parpală pe poziția a șaptea a clasamentului.

Gugulanii au câștigat primul set cu 25-22, deși se confruntau cu numeroase probleme de lot, Birău, Sufa și Gemănariu fiind accidentați, iar Stevanovic nerefăcut complet. Băimărenii nu s-au lăsat mai prejos și s-au impus în setul următor, cu 25-18, însă Banatul a replicat și a trecut din nou în avantaj, câștigând cu 25-21 cel de-al treilea set. Oaspeții au trimis meciul în decisiv, după ce s-au impus în setul 4 din nou cu 25-18. Setul decisiv a fost plin de suspans, de răsturnări spectaculoase de scor, cu puncte obținute în mod dramatic, dar în cele din urmă gugulanii s-au impus cu 15-13 și au câștigat meciul cu 3-2.

„Se pare că asta trebuie să facem tot timpul, să avem parte de meciuri din acestea. Ce pot să zic, a fost un meci câștigat de noi, Baia Mare este o echipă bună care de acum încolo își va arăta colții în campionat. Cred că azi am câștigat o echipă, și îmi doresc pe viitor să avem o echipă cu această atitudine, să muncească în teren pentru fiecare punct. Vom juca următoarele două meciuri cu primele clasate, la Zalău meci dificil în deplasare, miercuri, apoi acasă cu Steaua, sâmbăta viitoare, suporterii sunt alături de noi și ați văzut când jucăm și punem probleme adversarului, suporterii ne ajută iar spectacolul este garantat”, a declarat după meci antrenorul Răzvan Parpală.

Banatul Caransebeș este acum din nou pe locul 7, cu 11 puncte. În etapa viitoare, gugulanii vor juca pe 30 noiembrie, în deplasare cu Volei Municipal Zalău.