Victorie muncită pentru Banatul Caransebeș. Gugulanii, foarte aproape de primele patru clasate

Volei Club Banatul Caransebeș a învins în această seară pe Unirea Dej, cu 3-0 (25-23, 25-20, 26-24), într-un meci din etapa a 14-a a Diviziei A1 de volei masculin, disputat în Sala Polivalentă din municipiul de pe Timiș și Sebeș.

Gugulanii veneau după eșecul din deplasare de la CSM București și aveau mare nevoie de o victorie în partida cu Unirea Dej. Aceasta s-a conturat în trei seturi, însă după multă muncă. Cu victoria din această seară, elevii lui Valentin Pereu s-au apropiat la un singur punct de ocupanta locului 4, Arcada Galați.

„N-a fost destul de ușor, Dejul a venit după o victorie, a fost un meci echilibrat, mai ales la început de seturi. După aceea, băieții și-au făcut treaba și au făcut-o bine. Au fost ceva emoții în setul al treilea, pe final, dar s-a terminat cu bine pentru noi. Urmează Dinamo, o deplasare foarte dificilă, știm cu toții că noi avem probleme în deplasare, jucăm mult mai slab ca acasă, suntem echipă de casă, dar încercăm și sper din tot sufletul să luăm cele trei puncte”, a declarat antrenorul echipei caransebeșene, Valentin Pereu.

Celelalte rezultate ale etapei a 14-a: CS U Cluj – Volei Municipal Zalău 0-3, Arcada Galați – SCMU Craiova 0-3, VCM Piatra Neamț – Știința Explorări Baia Mare 3-1, Dinamo București – CSM București 3-1, Tomis Constanța – Tricolorul Ploiești 0-3 (echipa din Constanța s-a retras din campionat).
În clasament conduce SCMU Craiova cu 37 de puncte. Echipa gugulană ocupă locul 5, cu 28 de puncte. În etapa a 15-a, Banatul Caransebeș va juca sâmbătă, 6 februarie, de la ora 16, în deplasare, cu Dinamo București.