Victorie de serviciu în Cupa României. SCM Timișoara a câștigat cu CSM Sighetu Marmației

„Leii” din Banat au debutat lejer în optimile Cupei României, cu un succes, 84-57, în deplasare la CSM Sighetu Marmației. SCM Timișoara traversează o perioadă liniștită, cu rezultate bune pe plan sportiv, dar și pe plan administrativ, deoarece după mult timp echipa e cu banii la zi.

Timișorenii au controlat meciul cap-coadă. A lipsit Octavian Popa-Calotă, dar au primit minute tinerii Penciu, Ursan și Mocrițchi. Pe sferturi, scorul a fost de 14-24, 16-11, 12-27, 15-22. Stojadinovic a fost cel mai bun marcator al alb-violeților, cu 17 puncte, urmat de Vukosavljevic și Brown, cu câte 12 puncte fiecare, Diculescu și Randolph, câte 8 puncte, Coconea și Komatina, câte 7, Pesakovic, cu 5, Mocrițchi, cu 4, Penciu, cu 3, și Baciu, cu 1 punct. Edwards a dat cele mai multe puncte pentru adversari, 19 puncte.

Returul optimilor Cupei României se dispută miercuri, 6 februarie, de la ora 18, la Timișoara. Până atunci, echipa lui Cristian Bota joacă tot acasă, în campionat, duminică de la 20, cu U BT Cluj-Napoca.