Victorie chinuită cu ultima clasată. Paloma a evitat ruşinea!

HC Caraş-Severin s-a impus în această seară în Sala Giuleşti, în faţa lui CSM Bucureşti, cu 24-23 (14-11), la capătul unui meci în care trupa lui Aihan Omer a suferit mult.

 

Echipa reşiţeană a fost văduvită şi astăzi de patru piese de bază, Rohozneanu, Petrea, Cuciula şi Pârvan, dar având în vedere că adversara din capitală e alcătuită din juniori şi că nu a acumulat nici măcar un punct în actuala ediţie a Ligii Naţionale fanii se aşteptau la o victorie lipsită de prea mari emoţii. A fost exact pe dos, deoarece Reşiţa a tremurat până în ultimele secunde şi a avut nevoie de experienţa portarului Ionescu pentru a câştiga cele două puncte puse în joc.

Cărăşenii au controlat prima repriză, dar în ultimul minut al acesteia l-au pierdut pe Ilie Vaidasigan, care a contabilizat trei eliminări de câte două minute. În aceste condiţii, avantajul de trei goluri pe care l-au avut reşiţenii la pauză nu a mai însemnat mare lucru. Bucureştenii au avut nevoie de doar zece minute pentru a recupera handicapul şi de alte cinci pentru a prelua conducerea. S-au distanţat la un moment dat la trei goluri pe tabela de marcaj, dar experienţa lui Ionescu a făcut diferenţa în secundele de final. Portarul reşiţean a avut de altfel pe toată durata întâlnirii o prestaţie foarte bună, intervenind salutar la vreo cincisprezece mingi. În schimb, Grigoraş, marea speranţă a echipei reşiţene, s-a făcut mult prea puţin remarcat în faţa unor adversari de aceeaşi vârstă sau chiar mai tineri. Reşiţa a câştigat chinuit şi e tot mai evident că are nevoie de întăriri, chiar şi după revenirea celor patru jucători cu probleme medicale.