Victoria din Cupă nu înseamnă nimic dacă nu câștigăm azi!

CSM Reșița întâlnește astăzi, în Valea Domanului, de la ora 15.00, în campionatul Ligii a III-a de fotbal, una din echipele bune ale seriei, Național Sebiș, într-un meci în care victoria este obligatorie.

Atmosfera ar fi trebuit să fie excelentă în vestiarul rosso-nerilor după ce au eliminat Pandurii Târgu Jiu din Cupa României, la capătul unui meci foarte bun, dar presiunea rezultatelor din campionat încă apasă greu. Cele patru puncte pierdute în primele șase etape nu sunt deloc imposibil de recuperat, dar nici foarte ușor și asta îi face pe elevii lui Roco Sandu și Lucian Dobre să joace fiecare meci de acum încolo ca pe unul decisiv în lupta pentru promovare. De aici și declarațiile staff-ului tehnic și ale jucătorilor. „Suntem bucuroși, optimiști după calificarea în Cupă, dar victoria cu Pandurii nu înseamnă nimic, nu are nicio valoare dacă nu câștigăm și în campionat, cu Sebișul”, a spus Roco Sandu.

leader board 728 x 90 px

Marcatorul golului doi al meciului cu Pandurii, Fabian Himcinschi, nu s-a entuziasmat nici el prematur. „E un gol important pentru mine și pentru echipă, aveam nevoie de această victorie. Am arătat că suntem o echipă unită, suntem încrezători și trebuie să câștigăm neapărat cu Sebișul. Totul depinde doar de noi pentru a câștiga acest meci”, a afirmat atacantul CSM-ului.

Principalul Roco Sandu anticipează un meci greu, deoarece în ultimele sezoane Național Sebiș a terminat mereu pe locuri fruntașe, având chiar pretenții la primul loc. „Noi suntem bucuroși că amjucat fotbal cu o echipă dintr-un eșalon superior. Noi avem probleme când jucăm cu echipele care se închid. Va fi un meci greu, ei cochetează cu primele locuri de vreo trei ani. Băieții noștri au promis că vor câștiga mai ușor decât au făcut-o până acum”, a mai spus Roco Sandu.