[FOTO] Ciocul mic!

Pasul greșit al liderului Șirineasa și paradele de excepție ale lui Zimmermann îi păstrează pe rosso-neri în cărțile promovării în ciuda unui nou semieșec, de data aceasta pe teren propriu, 1-1(1-0), cu Național Sebiș.

În Valea Domanului se vorbește mult prea mult în condițiile în care s-au consumat doar șapte etape din campionat. Se vorbește de o parte prea mult despre cât de grozavă e echipa CSM-ului și cât de subțiri ar fi în comparație toate celelalte adversare. Inclusiv cele care sunt cu destule puncte în clasament deasupra Reșiței! În același timp se vorbește deja prea mult, după fiecare rezultat negativ, despre ieșirea prematură din ecuația promovării, despre jucători care nu au ce să caute la Liga a III-a sau despre alți antrenori. Gestul lui Săulescu, care ne dă gol pe oriunde ne prinde, ar trebui să dea multora de gândit. Ciocul mic! Și acum, la treabă!

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157687714436783″]

CSM Reșița a încântat în meciul de Cupă cu Pandurii, a dominat teritorial prima repriză a jocului cu Național Sebiș, a marcat prin Negoescu, dar și-a bătut joc de alte câteva ocazii și a ratat șansa să încheie socotelile până la pauză. Iar asta i-a costat scump pe rosso-neri. Imediat după startul reprizei secunde, Doda a văzut al doilea galben, moment în care pe elevii lui Roco Sandu și Lucian Dobre i-a apucat în mod nejustificat tremuratul. S-au retras mult prea mult în apărare, au încercat de prea puține ori să speculeze pe contraatac, iar atunci când au avut ocazia au finalizat total neinspirat. La toate acestea se adaugă și o mutare ciudată venită de pe bancă, prin sacrificarea lui Negoescu CSM rămânând să joace fără vârf. Înghesuiți în 16 metri, reșițenii au încercat întrerupă pe cât posibil jocul legat al Sebișului, dar incursiunilor în mare viteză ale lui Săulescu doar reflezele uimitoare ale lui Zimmeramann le-au făcut față. Și asta până în minutul 84, când olteanul a redus Valea Domanului la tăcere. Pe final s-a așteptat golul victoriei de la Himcinschi, dar timpul a fost prea scurt, iar rosso-nerii își epuizaseră deja dozele de încredere.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157687714399403″]

Așteptările erau altele, dar după șapte etape nu se poate spune că totul e pierdut. Momentul adevărului poate fi peste trei etape, când CSM se deplasează la Petroșani, pentru a întâlni liderul Șirineasa. „A fost un meci pe care l-am avut în mână. L-am controlat în prima repriză, în majoritatea timpului, am marcat, am mai avut niște situații, dar este adevărat că nu am avut ritmul meciului trecut, trebuie să recunoaștem și lucrul acesta. Omul în plus s-a văzut”, a concluzionat după meci antrenorul Roco Sandu.