Victor Ponta: „Dacă Bocșa era în Teleorman se aprobau toate proiectele!”

untitled design set 970x90 px

Președintele Pro România, fostul vicepremier Victor Ponta, i-a garantat sprijin primarului Eugen Cismăneanțu pentru toate proiectele care s-au pierdut în birourile Guvernului Dăncilă!

Prezent astăzi la Bocșa, alături de fostul ministrul al Sănătății, Nicolae Bănicioiu și de secretarul general al Pro România, deputatul Ion Mocioalcă, Victor Ponta a avut o întâlnire cu primarul PMP al orașului, Eugen Cismăneanțu, ocazie cu care a aflat de la acesta despre proiectele pe care le-a inițiat, dar care s-au blocat în diferite ministere. Asta în ciuda promisiunilor pe care Cismăneanțu le-a primit de la actuala conducere PSD!

Într-o Casă de Cultură plină, Ponta le-a explicat bocșenilor de ce orașul nu a cunoscut o dezvoltare mai accentuată în ultimii ani, în ciuda faptului că administrația locală a inițiat destule proiecte și a promis un sprijin real pe care Pro România îl va acorda orașului și primarului Cismăneanțu, chiar dacă acesta are altă culoare politică. „Pe 26 mai sunt alegeri și toată lumea merge prin orașele mari, prin București, prin Iași, în Cluj. Eu cred că românii trăiesc peste tot, și în orașe mai mici, și în orașe cum e Bocșa sau în comune. Probleme importante au și o primărie mare, cum e Timișoara, dar și o primărie mică, așa cum e Bocșa. Datoria mea e să vorbesc cu toată lumea. La Bocșa am mai fost și îmi aduceam aminte cum primarul Cismăneanțu a bătut USL-ul. Eu am făcut ceea ce trebuia să facă orice prim-ministru, n-am tăiat bani de la Bocșa pentru că primarul nu e de la mine din partid. Am considerat că toate localitățile din România, indiferent de unde e primarul, trebuie să primească proiecte, să primească bani. Acum sigur că sunt foarte supărat când văd că avem bani europeni la Bruxelles, avem fonduri la dispoziție și nu se aprobă pentru că primarul nu e de la partidul de guvernare sau pentru că nu e nimeni interesat. Dacă Bocșa era mai aproape de Teleorman se aprobau toate proiectele, dar e în Caraș-Severin, slavă Domnului. O zonă minunată, cu oameni muncitori, care au același drept ca toată România, să aibă drumuri mai bune, școli renovate pentru copii, un centru medical, astfel ca nu orice persoană din Bocșa care are o problemă de sănătate să fie luată de aici și dusă la Reșița, de la Reșița, la Timișoara și tot așa”, a afirmat fostul premier al României.

Victor Ponta a mai spus astăzi că adevăratele probleme ale României nu sunt dosarele lui Liviu Dragnea sau ale președintelui Klaus Iohannis, ci cele din localitățile mici, cum e cazul Bocșei. Localități în care cei mai mulți dintre politicieni nu calcă niciodată! „Dragnea și Iohannis să-și rezolve dosarele și să ne lase în pace! Plec de la Bocșa cu lucruri care trebuie rezolvate, cât mai repede aprobate programe europene, cât mai repede găsite soluții pentru îngrijirea medicală, cât mai repede găsite soluții pentru subvențiile în agricultură. Toată ziua se ceartă Dragnea cu Iohannis, treaba lor. Așa cum am făcut în 2012-2015, voi începe de fiecare dată să găsesc soluții pentru toți românii, nu doar pentru unii sau să-i defavorizăm pe alții, pentru absolut toată lumea!”, a mai spus președintele Pro România.

Deputatul de Caraș-Severin Ion Mocioalcă a amintit de rolul foarte important pe care îl poate avea în reușita proiectelor Primăriei Bocșa comisarul european Corina Crețu, numărul doi pe lista Pro România la alegerile europarlamentare. „Domnul președinte Ponta s-a uitat peste proiectele europene pe care le are Primăria Bocșa și, împreună cu doamna Corina Crețu, vom încerca să le finalizăm și să le implementăm la Bocșa!”, a spus secretarul general al Pro România.

De remarcat că la întâlnirea liderilor Pro România cu bocșenii a fost și primarul PMP al orașului, Eugen Cismăneanțu, acesta manifestându-și la rândul său nemulțumirea față de promisiunile neonorate ale PSD.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/