„E un candidat cu care mă mândresc!”

Victor Ponta, președintele PSD, este astăzi la Reșița, ca să lanseze candidatul USL la funcția de primar al Reșiței. Social-democratul se declară mulțumit de faptul că a partidul său a câștigat un membru de talia actualului edil-șef al orașului de pe Bârzava.

Social-democratul prezent astăzi la Reșița a făcut câteva precizări referitoare la candidatura edilul-șef al orașului la un nou mandat, însă nu s-a abținut să facă și câteva comentarii referitoare la actuala situație politică a țării. În plus, acesta a comentat și faptul că sunt primari în Caraș-Severin care nu au părăsit PDL din cauza șantajului politic și l-a oferit drept exemplu pe edilul orașului Băile Herculane. „De luni, atenția noastră se îndreaptă asupra Guvernului, astfel încât să nu ia banii de la administrație să îi dea primarilor care mai răman în PDL. Am văzut că în Caraș-Severin există primarul de la Băile Herculane care rămâne în partid. Rămâne doar pentru cele 9,5 milioane de euro pe care urmează să îi primească de la Guvern, pentru Aquaparc. De aceea a rămas!”, a spus social-democratul, convis că democrat-liberalii practică metoda șantajului cu cei care vor să părăsească partidul.

Ce spune despre Reșița
În ce privește candidatul USL la Primăria Reșiței, Victor Ponta i-a urat bun venit edilului-șef în partidul din care a plecat, PSD. „Este un candidat cu care mă mândresc și cred că avem acum o atitudine normală și corectă, de a-l sprijini la Primăria Reșița. Din toamnă, vom avea și un Guvern USL, care să îl sprijine, pentru un oraș extrem de sărăcit și cu probleme. Va primi tot sprijinul nostru”, a spus Victor Ponta.

La conferința de presă de astăzi, Victor Ponta a fost însoțit de președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, de președintele PSD, Ion Mocioalcă, și președintele interimar al PSD Reșița, Mihai Stepanescu. În aceste momente, social-democrații s-au mutat la Casa de Cultură, unde conducerea PSD lansează candidatul la Primărie și stă de vorbă cu membrii și simpatizanții partidului.