Victimă colaterală a coronavirusului! Disperat că a rămas fără loc de muncă, un lugojean a sărit de pe pod în râul Timiș

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Criza economică ce se profilează, creată de pandemie, și nu vreo infectare cu temutul virus l-a făcut astăzi, 1 aprilie, pe un lugojean să se arunce în apele Timișului, de pe pasarela de la piață, care face legătura cu cartierul Ștrand.

Bărbatul, în vârstă de circa 60 de ani, a lucrat până ieri la un magazin de vizavi de Piața Agroalimentară, însă din cauza problemelor, patronul a hotărât să închidă pentru un timp magazinul. Comercianții din zonă spun că omul a căzut în depresie de vreo trei zile, de când a fost înștiințat că locul unde muncea va fi închis.

„Ne-a spus că patronul i-ar fi plătit la zi salariul și că îl va ajuta să-și întocmească actele de șomaj, urmând ca după aceea, dacă lucrurile se vor îndrepta, să-l reangajeze. De vreo trei zile este în depresie, dar astăzi a trecut pe-aici și după ce a deschis magazinul și l-a văzut gol, a plecat direct către Timiș”, ne-a spus un vânzător care-l cunoștea pe bărbat.

promovare banner maxagro

Omul s-a aruncat de pe pasarelă, imediat după ora 10.00. Martorii au alarmat, prin serviciul 112, Ambulanța, Poliția și pompierii, ultimii fiind cei care au descoperit corpul bărbatului plutind chiar în dreptul Casei de Cultură a Sindicatelor. A fost scos la mal, iar medicii și personalul calificat încearcă de mai bine de o oră să-i salveze viața.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/