Viceprimarul Tabără, despre sala polivalentă a Timișoarei, aflată tot în faza realizării documentației: „Etapele sunt greoaie”

sala polivalenta

Noua sală polivalentă a Timișoarei, care va avea 16.000 de locuri, se află tot în faza elaborării documentației. Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei, anunță că mai este nevoie de un aviz înainte de a se trece la realizarea studiului de fezabilitate. „Etapele sunt greoaie, dar trebuie respectate reglementările legale”, a precizat Tabără.

Cosmin Tabără, viceprimarul PNL al Timișoarei, a venit cu detalii referitoarea la proiectul privind noua sală polivalentă a orașului, cu 16.000 de locuri. Investiția ar trebui realizată cu bani de la bugetul de stat, însă proiectul se află tot în faza întocmirii documentației.

De la Compania Națională de Investiții am fost anunțat că am fost incluși pe ordinea de zi a ședinței de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației pentru discutarea avizului Comisiei Tehnico-Economice a studiului de prefezabilitate. De la CNI există deja acest aviz. Este un alt pas făcut pentru construcția acestei săli polivalente de 16.000 de locuri ce va fi situată pe Aleea F.C. Ripensia nr. 35-37, Timișoara. După obținerea avizului, se va trece la realizarea studiului de fezabilitate”, a afirmat Cosmin Tabără.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

De asemenea, viceprimarul Timișoarei se laudă cu faptul că a reușit „deblocarea” acestui proiect și recunoaște că lucrurile se mișcă greu.

Într-un an am reușit deblocarea acestui proiect și realizarea unor noi pași. Etapele sunt greoaie, dar trebuie respectate reglementările legale”, a precizat Cosmin Tabără.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/