UPDATE. Un pasager a murit la bordul unui avion ce a aterizat la Timișoara

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un bărbat a murit, joi, la bordul unui avion ce a aterizat la Timișoara. Echipajul și medicii au intervenit, dar nu au mai putut să îl salveze.

Incidentul a avut loc în avionul ce venea de la Valencia. Pasagerul, de 67 de ani, s-a simțit rău. Echipajul i-a acordat primul ajutor până la aterizare. Apoi au intervenit medicii, însă fără rezultat.

Din primele ipoteze, omul a suferit un infarct.

Update, ora 15:35

Polițiștii de la Transporturi au început cercetările în acest caz.

„În momentul în care aeronava a aterizat, un echipaj medical a examinat starea bărbatului, în vârstă de 67 de ani, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Ulterior, din nefericire, bărbatul a decedat. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului”, a transmis IPJ Timiș.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Trupul bărbatului va ajunge la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie.

Update, ora 16:35

Pasagerul a acuzat dureri în zona pieptului cu 10 minute înainte de aterizare.

„În cursa aeriană Valencia – Timișoara (aterizată la ora 12.38) un pasager de 67 de ani a acuzat dureri în zona pieptului. Situația a fost înregistrată cu 10 minute înainte de aterizare.  Comandantul aeronavei a anunțat turnul de control despre urgența medicală de la bord. Mai departe au fost sesizate organele competente prin apel la 112.  După aterizare, medicul de pe aeroport a intervenit până la sosirea ambulanței SMURD care a preluat pacientul și a continuat măsurile de resuscitare. Din nefericire, cu toată intervenția rapidă a echipajului de urgență, pacientul a fost declarat decedat”, au transmis reprezentanții Aeroportului Timișoara.

 

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/