[UPDATE] Viceprimarul Reșiței a trecut la ALDE! S-a lepădat de UNPR, cu riscul de a-și pierde funcția!

untitled design set 970x90 px

Ajuns sub sigla PP-DD în Consiliul Local Reșița și ulterior ales de colegii de plen viceprimar al municipiului Reșița, Lucian Voina a anunțat astăzi trecerea sa la ALDE!

Voina nu s-a mai simțit în apele sale în UNPR, formațiune politică în care a ajuns după ce partidul condus în Caraș-Severin de deputatul Tabugan a fuzionat cu PP-DD. Chiar în aceste momente, în cadrul unei conferințe de presă organizată de ALDE Caraș-Severin, Lucian Voina își anunță trecerea sub comanda Ionelei Kovacs.

UPDATE, ora 15.00

Lucian Voina şi-a riscat postul de viceprimar şi calitatea de consilier local pentru a trece la ALDE. „Am fost conştient că pot pierde această funcţie, însă nu este nicio problemă pentru mine, nu caut scaune sau funcţii. Cred că am luat decizia bună. Nu sunt traseist! Am fost membru PP-DD, partidul a fuzionat prin absorbţie cu UNPR, în care nu m-am regăsit, aşa că trebuia să fac acest gest. Am semnat ieri adeziunea la ALDE pentru că îmi place doctrina lor şi mă regăsesc printre politicienii de aici. Desigur, voi fi şi eu pe listele de consilieri locali ale ALDE, dar sper că UNPR nu se va grăbi să lase municipiul Reşiţa fără conducere, doar pentru orgolii. Şi, oricum, nu cred că mai este timp pentru aşa ceva…”, a declarat Lucian Voina.

Aceeaşi speranţă a afişat-o şi copreşedintele Ioan Ţundrea, care a spus că şi ALDE a avut un consilier care s-a înscris în alt partid, pentru care ALDE nu a cerut Instituţiei Prefectului suspendarea respectivului.

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/