Viceprimarul PNL al Timișoarei, votat după Anul Nou. Fritz plusează: „Îi pregătim deja biroul în primărie”

După ce la mijlocul lunii noiembrie consilierii locali l-au „trântit” la vot pe liberalul Cosmin Tabără în funcția de viceprimar al Timișoarei, acum Dominic Fritz anunță că va convoca săptămâna viitoare un plen în care să se reia votul pentru alegerea lui. Anunțul a fost făcut la scurt timp după ce Cristian Moș (USR PLUS) a fost ales vicepreședinte la CJT. 

„Avem majoritatea politică pe care ne-am dorit-o la Timișoara și Timiș! Un pas înainte serios a fost făcut azi: colegul meu Cristian Moș a fost ales vicepreședinte al Consiliului Județean cu voturile USRPLUS și PNL. Săptămâna viitoare voi convoca o ședință de consiliu local pentru alegerea celui de-al doilea viceprimar al Timișoarei, Cosmin Tabără, din partea PNL. Îi pregătim deja biroul în Primărie. Acum, cu o formulă completă de executiv și cu o majoritate puternică în Consiliul Local putem să facem mai mult.”, a scris Dominic Fritz pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI: Lipsa încrederii, motivul pentru care USR PLUS l-a „trântit” la vot pe viceprimarul PNL. Fritz: „Nu putem să luăm țeapă acum”; Tabără: „Lucrurile sunt clare și la județ”

Întrebat de ce a durat atât de mult, 3 luni de la alegerile locale, votarea vicepreședinților la CJT, liberalul Alin Nica a spus:

„Eu mă bucur că s-a făcut. Întotdeauna trebuie să vedem partea plină a paharului și eu zic că lucrurile făcute temeinic sunt făcute ca să dureze, lucrurile făcute pe grabă au destinul de a eșua. Eu am încredere că această alianță, această construcție administrativă pe care am pecetluit-o astăzi va fi pentru 4 ani de zile. Ne așteaptă 4 ani de zile în care trebuie să dovedim, avem convergență și cu nivelul național unde aceeași alianță a fost creată în jurul acelorași formațiuni politice. Avem toate argumentele să performăm. Suntem o echipă tânără, sunt asistați de doi vicepreședinți care au dorință de muncă, de afirmare și mă voi baza pe energia și determinarea lor în a concretiza programele politice ale celor două formațiuni în interesul timișenilor”. 

CITEȘTE ȘI: Alexandru Proteasa și Cristian Moș, aleși vicepreședinți ai CJ Timiș. PSD nu a participat la vot 

Prioritatea Timișoarei și a administrației județene este ca la începutul anului viitor să demareze discuțiile cu privire la bugetul orașului, respectiv al Timișului pe 2021.