Viceprimarul Pasere acuză: Caransebeșul nu se dezvoltă, nu merge în direcția bună!

bebe pasere si felix borcean sunt in razboi total

Bebe Pasere îl învinovățește pe Felix Borcean că se ocupă de lucruri mărunte și că se mulțumește cu prea puțin!

Viceprimarul Caransebeșului nu-și mai cenzurează nicio ieșire în spațiul public și îl critică deschis pe Felix Borcean, cu care a recunoscut că duce un adevărat război. „Caransebeșul nu merge în direcția cea bună de 9-10 ani! Și nu o spun eu, o spun oamenii care vin din afara orașului. În plus, văd caransebeșenii cum merg lucrurile în oraș! Domnul primar și nu a înțeles niciodată și nu înțelege că, a face un trotuar ici, colo și a tăia iarba nu înseamnă dezvoltare!”, a afirmat Pasere la Interviurile Express.

Vicele spune că, în primul rând, Caransebeșul are nevoie de investitori, iar la acest capitol primarul Borcean nu are cu ce să lăuda. „Să îmi spună un singur investitor care a veni în ultimii trei ani de zile, unul singur! Noi nu avem investitori, nu avem infrastructură! Asta înseamnă o societate care funcționează! Așa începe! Sănătate, infrastructură, educație, sport și mai departe. Nu putem să ne lăudăm că avem nici spital, nici că avem drumuri, nici că avem școli, nici că avem sport! Suntem corigenți pe fiecare materie!”, a mai acuzat Bebe Pasere.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Lăsat fără niciun fel de atribuții în Primăria Caransebeș, Pasere îl avertizează pe Borcean că nu mai tace de acum încolo și că toate problemele pe care le identifică și care îi sunt semnalate de cetățeni vor fi expuse în spațiul public. „Am tăcut tocmai pentru a nu-l pune într-o situație ciudată pe domnul primar, dar se pare că nu a apreciat! Cred și sper ca actualul primar să înțeleagă că, de fapt, adevărata miză ar trebui să fie proiectele din Caransebeș și evoluția Caransebeșului, nicidecum războaiele dintre mine și el. La sfârșitul mandatului nu ne face nimeni nicio statuie, ce rămâne în urma noastră este bine rămas. Dacă facem zece creșe sau zece bazine, Doamne ajută, rămân în urma noastră!”, a conchis Bebe Pasere.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/