Viceprimarul Isac valorează mult mai puțin pentru președintele Vela, decât pentru primarul Borcean!

Bălăcăreli în spațiul public după ce viceprimarul municipiului Caransebeș a postat un text în care actualul Guvern Liberal va ajuta financiar Spitalul Municipal de Urgență. Primarul Borcean îl acuză indirect pe ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, că-și „bagă nasul” în afacerile Primăriei Caransebeș. Victimă colaterală, viceprimarul Marius Isac!

Viceprimarul Isac a postat pe pagina sa deFacebook un comentariu retoric în care anunța că se vor da bani la spital, dar că nu înțelege supărarea șefului său, primarul Felix Borcean pentru acest lucru, inducând subtil că nu are rost supărarea doar pentru faptul că el a anunțat primul alocarea bugetară pentru achitarea unei părți din datoriile spitalului.

Noi, consilierii PNL, vom susține orice măsură rațională în favoarea bunei funcționări a spitalului, având în vedere că pacienții sunt cetățeni ai Caransebeșului și ai zonei. Uman, pot înțelege supărările domnului primar care, se pare că a fost refuzat de mai multi foști parteneri politici și a fost părăsit de echipa PSD de la întâlnirile cu revoluționarii. Dacă ne pierdem timpul în dispute pentru întâietatea anunțării unui fapt poate pierdem și posibilitatea de a efectua plățile în acest an. Mulțumesc încă o dată Guvernului Ludovic Orban, care deși a descoperit bugetul căpușat de PSD a găsit resurse de a mai îndrepta într-o lună ce au stricat alții în 10”, a spus Marius Isac în postarea de pe Facebook.

Replica a venit imediat din partea primarului Borcean care l-a întrebat ironic dacă el a scris textul, bătaia fiind înspre liderul PNL Caraș-Severin, Marcel Vela. „Dacă mai ai astfel de efuziuni, discută-le cu mine mai întâi, ești coechipierul meu, pentru șeful tău de partid valorezi mult mai puțin decât pentru mine. Dacă mai ai un dram de demnitate, nu mai prelua, te rog, texte impuse, sau nu mai semna tu. Chiar îmi pare rău pentru tine. Faci parte integrantă din sintagma preferată a șefului tău: Divide et impera. Se pare că i-a ieșit, în cele din urmă. Păcat! Mâna la piept și dați-i înainte!”, spune primarul Caransebeșului, Felix Borcean.

Edilul a venit cu o precizare în mediul online la prima postare a viceprimarului care anunța alocarea de bani și pentru Spitalul din Caransebeș. „Ca să fim foarte corecți, și cred că domnul viceprimar Marius Isac nu mă va contrazice, această propunere îmi aparține, solicitându-i domnului director economic Horia Irimia să introducă pe lista solicitărilor UAT Caransebeș, sumele necesare achitării facturilor de utilități ale Spitalului Municipal de Urgență, în valoare de 1,1 milioane. S-au primit jumătate, e bine și așa”, a menționat primarul Caransebeșului.

Menționăm că prin Hotărârea de Guvern s-a alocat Municipiului Caransebeș suma de 420.000 lei pentru plata unor cheltuieli, bani care cel mai probabil vor fi alocați Spitalului Municipal de Urgență.