Pro România Caransebeș a adus spiritul sărbătorilor de iarnă în familiile care au uitat de Moș Crăciun!

Copiii și familiile nevoiașe au fost colindate de reprezentații Pro România din Caransebeș, care au venit încărcați cu cadouri.

Într-o perioadă în care românii golesc rafturile magazinelor și mall-urilor, există foarte multe familii în care nici măcar speranța nu mai există. Anul acesta, astfel de familii din zona Caransebeșului, au fost vizitate de Ionel Pasere, Bebe Pasere, cum îl cunosc gugulanii, și de către colegii lui din Pro România. „Am considerat că facem ceva frumos în Ajunul Crăciunului pentru cei care n-au atâtea motive de bucurie să să strângă în jurul bradului de Crăciun. Nu vreau să pară o laudă, vreau mai degrabă ca gestul nostru să fie urmat și de alții, chiar de reprezentanți ai altor partide. Am fost la copiii de la Jupa cu cadouri, am fost în câteva familii care se descurcă mai greu cu lucruri care să-i facă pe acești oameni să simtă și ei spiritul Crăciunului. Probabil că vom merge și cu lemne de foc, pentru că am vizitat o familie care ar avea mare nevoie pentru a se încălzi”, a declarat Bebe Pasere pentru expressdebanat.ro.

Coordonatorul Pro România Caransebeș garantează că acțiunea a fost una de suflet și că nu are nicio legătură cu viitorul său politic. Viitor politic care, în primă fază, ar însemna candidatura pentru Primăria Caransebeș.