Viceprimarul Dacica îi trimite pe elevi la dentist! Gratuit!

Municipalitatea reșițeană a investit în modernizarea cabinetelor stomatologice școlare în care elevii pot beneficia de consultații și intervenții gratuite!

Adrian Dacica a constatat că mult prea puțini elevi reșițeni cunosc faptul că pot merge la medicul stomatolog fără să fie nevoiți să scoată vreun leu din buzunar. Prezent în Redacția Express de Banat, Dacica a vorbit despre investițiile făcute în ultima vreme în cabinetele medicale școlare. „În general sunt mulțumit, cei care se ocupa de aceste cabinete își fac treaba bine. Atunci când au o problemă de sănătate, elevii pot să frecventeze în mod gratuit aceste cabinete. Avem trei medici și zece cabinete medicale. Sunt nemulțumit de cabinetele stomatologice, aici e durerea cea mai mare. Până a ajunge aici, în Primărie, nu am știut că aceste cabinete stomatologice sunt finanțate doar din banii Consiliului Local. În ultimul timp, peste 60.000 de lei au fost investiți pentru reabilitarea și îmbunătățirea cabinetelor. S-au cumpărat aparatură ultramodernă și scaune medicinale, dar mulți elevi nu știau că pot să meargă la aceste cabinete medicale stomatologice pentru a efectua intervenții chirurgicale gratuite”, a explicat Dacica.

CITEȘTE ȘI:

Primarul Nelu Popa investeşte în zâmbetul de mâine al Reşiţei!

A renovat cabinetele stomatologice, iar acum îi trimite pe elevi la dentist. Nelu Popa: „Abia am scos scaunele vechi din țâțâni, erau blocate acolo de vreo 40-50 de ani”