Viceprimarii Timișoarei și consilierii personali. Cine sunt cei care îi ajută să își îndeplinească sarcinile?

Cătălin Olteanu va fi, începând de luni, consilierul personal al viceprimarului liberal al Timișoarei Cosmin Tabără, iar Ruben Lațcău, viceprimar din partea USR PLUS, este ajutat să își îndeplinească sarcinile de alți doi consilieri.

Cătălin Olteanu nu este membru de partid, iar propunerea i-a fost adresată în baza experiențelor profesionale, dobândite în urma pozițiilor de conducere pe care le-a avut în cadrul unor companii de top, dar și în cadrul societății RETIM.

„Nu m-am grăbit să îmi iau consilieri personali și am reușit să fac față singur. Dar începând de luni va veni primul consilier personal. Este vorba despre Cătălin Olteanu. Nu este membru al partidului politic. Este un om foarte bine pregătit, a fost în funcții de conducere în societăți private și a fost, timp de un an și jumătate, director la societatea RETIM. Consider că mă va ajuta să vom stabili detaliile de colaborare începând de luni.”, a spus Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei.

leader board 728 x 90 px

Deși legea îi permite să își aleagă și un al doilea consilier personal, Cosmin Tabără a spus că are câteva propuneri interesante pe care le ia în calcul, dar încă nu a luat o hotărâre.

Ruben Lațcău, viceprimarul Timișoarei din partea USR-PLUS, și-a angajat doi consilieri personali. Este vorba despre Anca Nistor și Lucian Suciu. Iar în ceea ce îl privește pe Dominic Fritz, primarul orașului, ajutorul vine din partea lui Val Mureșan, Loredana Pintea, Simona Fit și Rudol Gräf. Sunt patru dintre cei șase consilieri pe care un primar îi poate angaja, conform legii.

CITEȘTE ȘI: Simona Fiț și Val Mureșan, următorii doi consilieri personali ai primarului Timișoarei