„Să se ducă să își vadă de treabă la Sibiu!”

1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Ion Mocioalcă, președintele PSD Caraș-Severin și vicepreședinte la nivel national, a declarat astăzi, cu prilejul înființării USD de la Reșița, că una dintre variantele prin care s-ar face liniște în Uniunea Social Liberală ar fi reîntoarcerea lui Iohannis la Sibiu.

„Văd o singură soluție ca să continue USL. Luni, nu mai târziu, domnul Klaus Iohannis ar putea să spună că a venit la București, a văzut câtă mizerie e pe Dâmbovița, el vine oricum dintr-o  capitală curată, ecologistă, europeană, e decepționat de miticii din București, și să se ducă să își vadă de treabă la Sibiu. Ar putea fi o soluție, dar nu sunt printre cei care încearcă să dea ora exactă de la Reșița în politică”, a declarat astăzi vicepreședintele PSD.

Acesta a făcut și câteva aluzii la adresa președintelui liberal, Crin Antonescu.

„Are rost să dau eu soluții la PNL? V-am spus un panseu de moment! Va fi greu pentru domnul Antonescu să continue cu expresii de genul chelnerul care se duce și ia nota de la Bruxelles. De fapt, domnul Antonescu s-a hotărât să candideze la președinția României din opoziție, crede că are mai multe șanse din opoziție, restul că avem noi panseuri pe la Reșița e puțin important”, a adăugat liderul social-democrat, care a declarat că dacă se confirmă acest lucru USD va decide dacă va avea un candidat al puterii la prezidențiale, iar acesta va fi ales în funcție de sondajele de opinie.

1000x100 (4)

În ciuda ironiilor lansate la adresa colegilor din USL, social-democratul a spus că USD nu a fost înființată ca să îi scoată pe liberali de la guvernare.

CITEȘTE ȘI: UPDATE/FOTO Ion Mocioalcă:  USD nu și-a propus să scoată PNL de la guvernare!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/