Vicepreședintele Popovici se mută la Aquacaraș! Ciobanu e ca și plecat!

Sutele de milioane de euro pe care societatea de apă și canal a județului Caraș-Severin le cheltuie pentru a aduce civilizația în fiecare gospodărie sunt în continuare o miză uriașă, pentru care partidele politice duc negocieri la sânge!

Încă din primele zile ale anului 2019, la Aquacaraș sunt așteptate cu sufletul la gură noutăți. În mare, ele se cunosc. Dar vor fi și surprize. Una dintre ele ne-a fost dezvăluită de Ionuț Popovici, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin. „Mă mut la Aquacaraș. Îmi voi muta pentru o vreme biroul acolo. Consiliul Județean este autoritate tutelară, eu sunt obligat să apăr interesele Consiliului Județean. Știu că sunt deja tot felul de discuții, dar marea surpriză voi fi eu, prezența mea acolo, pentru că vreau și eu să văd ce se întâmplă la acest Aquacaraș”, a dezvăluit Popovici pentru expressdebanat.ro.

Schimbările de la nivelul filialei PSD Caraș-Severin aduc modificări și în conducerea Aquacaraș. Luminița Jivan, noul șef al social-democraților din Caraș-Severin, nu-l agrează pe Nicolae Miu-Ciobanu, cunoscut drept un „om de-al lui Mocioalcă”, astfel că jocurile sunt cam făcute pentru Gheorghe Filipescu, cel care este deja la cârma societății, împuternicit fiind chiar de Ciobanu.