Vicepreședintele Popovici recunoaște: „Opt luni și jumătate nu s-a întâmplat nimic la Consiliul Județean! Câteodată îmi vine să înjur”

Al doilea om în administrația publică județeană și președintele PMP Caraș-Severin a șocat cu sinceritatea sa la cea mai recentă ședință a Consiliului Județean.

Luat la întrebări alături de Flavius Nedelcea, în absența președintelui Silviu Hurduzeu, din cauza stării catastrofale a drumurilor județene, Ionuț Popovici le-a replicat primarului de Moldova Nouă, Adrian Torma, și cetățenilor veniți la Palatul Administrativ pentru a le cere socoteală. „Chiar credeți că noi într-un an și două luni putem face ce nu s-a făcut peste 20 de ani?! Un an și două luni pentru că opt luni și jumătate am avut conturile blocate. Opt luni și jumătate nu s-a întâmplat nimic la Consiliul Județean! Asta este greaua moștenire! Și eu mi-am rupt roțile pe drumurile județului și câteodată și mie îmi vine să înjur. Chiar credeți că noi pierdem timpul pe aici?!”, a răbufnit vicele CJ.

Popovici a încheiat într-un ton ceva mai optimist. „S-ar putea să ne iasă. Întrebați-l pe Sorin Maxim (n.r. – director ADR Vest) dacă în ultimul an și jumătate Consiliul Județean și-a făcut treaba. Eu vă spun că da. Drumurile județene nici măcar nu au fost intabulate. Ce să mai vorbim de reparații?! A trebuit să o luăm de la zero, fără resurse financiare”, a explicat acesta.

celtic transilvania 1000x100px

Prezent în sală, primarul Adrian Torma a ținut să aibă ultimul cuvânt: „Nu e tăiată nici măcar iarba de pe marginea drumului! Despre ce vorbim?!”