Vicepreședintele Isac, pedepsit să stea un an în demisolul Consiliului Județean!

la resita, isac marius vicepresedinte cj caras severin

Apreciat de Romeo Dunca, Marius Isac a ajuns să aibă un rol mai mult decorativ în Consiliul Județean Caraș-Severin după ce a refuzat să-și prezente demisia!

Romeo Dunca i-a cerut lui Marius Isac să elibereze unul din cele două fotolii de vicepreședinte al celei mai importante instituții din județ pentru a le da posibilitatea liberalilor să refacă majoritatea în plen într-o alianță cu consilierii PMP. Cum a refuzat o astfel de manevră și a trecut în tabăra social-democrată, Isac suportă acum consecințele. „Prin septembrie am primit o dispoziție prin care mi-au fost luate toate atribuțiile, am rămas cu foarte puține, una dintre ele este cea în care fac audiențele. Acum două săptămâni, am avut un domn care a venit la Consiliul Județean în audiență, am vorbit problema cu dumnealui și l-am rugat să transpună totul și într-o adresa scrisă, în atenția CJ și în atenția vicepreședintelui Isac. Mi-a trimis număr de înregistrare să pot să urmez cursul, că sa îi putem da răspuns, dar bineînțeles că la mine nu a ajuns adresa. Mi se pare corect ca măcar la audiențe, când vin cetățenii, să le putem da și un răspuns.”, a dezvăluit vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

O „sancțiune” total neinspirată, o răzbunare prostească, lasă de înțeles Marius Isac, care ar fi muncit la fel ca până acum pentru județ chiar dacă are o altă perspectivă politică. În plus, locul care i se pregătește pentru a ține audiențele nu e umilitor pentru el, este o lipsă de respect la adresa cetățeanului. „Drept dovadă, am făcut parte din comisia care a preluat bacul de la Aquacaraș la Caraș Serv. Am lucrat cu colegii din CJ foarte bine, i-am spus domnului președinte ce se întâmplă, așa este normal. Noi suntem pentru cetățeni, nicidecum pentru ambițiile cuiva. Auzeam prin CJ, îmi spuneau unii și alții, că se pregătește să îmi ia mașina, sa îmi ia biroul. Poate să îmi ia și mașina, și biroul, nu mă interesează. În mod sigur, domnul Dunca nu este de acord cu asta. Credeți că a fost de la el citirea să îmi ia atribuțiile? Sincer, eu nu îl cred în stare de așa ceva. Poate este o decizie politică în Biroul Politic Județean PNL!”, a mai spus vicepreședintele CJ Caraș-Severin.

publicitate si promovare online banner maxagro