Ghetuțe cu suflet pentru suflete mici

campanie umanitara la Resita
Cuib de vise 1000x100

În Cuibul de Vise faptele bune nu se opresc. În prag de sărbători, asociația pregătește copiilor nevoiași, ghetuțe noi nouțe. Nu fii indiferent, donează și tu!

Avem totul și de fapt nu avem nimic, pentru că esența s-a pierdut de mult. Sufletele ne sunt sărăcite de mirajul bogăției materiale, anii trec și faptele bune rămân doar un ideal, într-un amalgam de intenții eșuate. La munte a început deja ninsoarea, iar în curând va ninge și în oraș. Încă mai sunt copii care merg în teniși de pânză, rupți, fie că afară plouă sau ninge. În anii trecuți Asociația Cuib de Vise a reușit să încalțe, pentru iarnă, zeci de copii ce provin din familii nevoiașe, prin campania “Ghetuțe cu suflet” .

Toți oamenii care doresc și au posibilitatea sunt invitați să se alăture și campaniei din acest an și să fie parte din frumoasa poveste a Cuibului de Vise. Campania este în plină desfășurare, iar reprezentanții asociației vă stau la dispoziție pentru a vă repartiza mărimile necesare (contact +40 760 495 004) și pentru a vă îndruma unde le puteți dona.

ONG-ul creat la Caransebeș, cu un nume nu întâmplător ales: Cuib de vise, este locul unde copii sau oameni ajunși la vârste respectabile, dar al căror destin este unul nedrept sunt beneficiarii proiectelor creionate de către echipa Adina Pasere și întreaga echipă a cuibului de vise. Renovarea Secției de Pediatrie de la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș este ultimul exemplu viu al dragostei și dăruirii necondiționate față de semenii aflați în suferință, semn că dacă vrei cu adevărat se poate.

publicitate si promovare in ziar

Și pentru ca iarna să nu îi prindă desculți pe micii copilași conturile de donații ale asociației, puse la dispoziție, sunt următoarele:

  • RO93CECEB00030RON2012811 – cont lei
  • RO60CECEB000C1EUR2012816 – cont €
  • RO56CECEB000B8USD2012821 – cont $

 

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01