Vicepreședintele Ionesie Ghiorghioni pleacă de la cârma județului!

Instituția Prefectului Caraș-Severin așteaptă comunicarea oficială din partea instanței că mandatul de arestare preventivă a vicepreședintelui Consiliului Județean rămâne definitiv.

Odată ce documentul ajunge în posesia prefectului Miu-Nicolae Ciobanu, acesta va urma procedura legală, ceea ce înseamnă că vicepreședintele va fi suspendat din funcție.

„Așteptăm comunicarea de la instanță. Dumnealui a avut o contestare a măsurii de arestare preventivă, însă odată ce aceasta rămâne definitivă și vom ajunge oficial în posesia deciziei vom proceda ca atare. Desigur, ordinul prefectului poate fi atacat, dar fără sens, în această situație, a declarat prefectul Miu-Nicolae Ciobanu pentru www.expressdebanat.ro.

În cazul în care Ghiorghioni este suspendat din funcția pe care o deține în prezent, la cârma Consiliului Județean va rămâne un singur adjunct, în persoana lui Ilie Iova.

Comments

 1. Coco says:

  Du-te Dicaaaaaaaa!!! I-ati o crama si baga mare, ca acum bani ai facut!

 2. Resitean says:

  ce crama sa-si mai ia asta? el in persoana este o crama si un gras nesimtit !asa ne trebe daca i-am ales . data viitoare sa fim atenti ca pe acesti oameni sa nu-i lasam nici macar sa ne linga dorsalul, ca ar fi o mare onoare pentru ei.

 3. ION says:

  INAINTE DE A COMENTA UN ARTICOL AR TREBUI MAI INTAI SA CITIM PUTIN LEGILE NU DOAR SA COMENTAM SI SA DAM DOVADA DE PROSTIE URA DOAR DIN DORINTA DE A DENIGRA SI SENZATIONAL DAR ASA SUNTEM NOI CA POPOR OAMENI RAI SI INVIDIOSI. AS VREA SA-L INTREB PE RESITEAN PE CE LISTE A CANDIDAT GHEORGHIONI DE A FOST ALES?

 4. ioane ! says:

  Tot TARAN ai ramas cu gatul ros de traista ! Iti dau eu raspunsul : Pe lista Smenarilor a Hotilor si Silvicultorilor ce au vandut codrul Romanesc pentru a plati functiile pe care le detin toti Neaveniti politici Romani de azi. Faci pe PROSTUL si nu vezi ce ne-a facut aceasta clasa de EXCROCI POLITICI?

 5. adina MICU says:

  ce forma de cap interesanta!

 6. CRACIUNESC says:

  Bai jegosule, e clar ca Gheorghioni e gunoi, dar tu esti un excrement uman de cea mai joasa speta, taci dracului din gura de javra doar stii cate bube ai bovina imputita.Asa e noi suntem prosti ca v-am ales.