Vicecampioana a luat Cupa Banatului Montan! Gugulanii, pe doi!

În fața unui public numeros, Volei Municipal Zalău a câștigat Cupa Banatului Montan, ediția I, organizată weekendul trecut la Caransebeș.

 

Turneul amical de volei s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii, vicecampioana de anul trecut obținând victoria în toate cele trei partide disputate (3-1 cu Klek, din Serbia, 3-2 cu SCM U Craiova și 3-2 cu AS Volei Club Caransebeș).

Lotul echipei ardelene se păstrează în mare parte de anul trecut, singura schimbare notabilă fiind a trăgătorului universal Ciprian Matei adus în locul lui Gabriel Cherbeleață.


Locul al doilea a fost obținut de AS Volei Club Caransebeș, cu două victorii, în fața echipei OK Klek, scor 3-1, și a SCM U Craiova, scor 3-2. Gugulanii au pierdut un singur meci, la limită, în fața vicecampioanei din Zalău.

În deschiderea turneului, echipa caransebeșeană și-a prezentat lotul pentru sezonul 2015-2016.


„Echipa are șase jucători străini în lot, mai avem de lucru, însă cred că s-a prezentat onorabil la acest turneu. Sunt mulțumit de jucătorii mei, cred că s-a acumulat oboseala și s-a văzut acest lucru pe final de set 5 în meciul cu Zalăul. Avem săptămâna aceasta turneu la Craiova, meciuri în care sper ca echipa să se consolideze și să intrăm cu bine în campionat”, ne-a declarat antrenorul echipei gazdă, Valentin Pereu.

Locul III a fost câștigat de SCM U Craiova, în timp ce invitații din Serbia au primit mențiune.