Vibrații și unde de șoc la Văliug. Pontonul revine la viață, mai spectaculos, mai incendiar, mai tulburător!

po 1000x100px (3)

Nu vă faceți niciun program pentru weekendul 29 – 30 aprilie, pentru că atunci se schimbă ceasul. Ora exactă va fi dată de la Ponton Casa Baraj. 

Se anunță două nopți cu show-uri de proporții, pe malul lacului Gozna, în mijlocul naturii, cu petreceri până în zori de zi, așa cum deja au fost obișnuiți tinerii care semnează condica, an de an la Ponton.

Muntele și lacul, soarele, băuturile exotice, șezlongurile și baldachinele, bicicletele electrice, mâncarea și parcul de aventură Gozna-Vulturi vă așteaptă și în acest sezon, iar dj-ii de renume vă transformă nopțile în legende.

The Spectacular 1st of May is the event we`ve all been waiting for. Let`s all dance like never before, coming together on APRIL 29&30 and make it trully legendary! 

Petrecerile exclusiviste și-au întins unda de șoc peste mări și peste țări pentru că de ani buni, Ponton Casa Baraj nu mai este doar casa tinerilor din Timiș, Arad și Caraș-Severin. Când spui Ponton deja vorbim de un adevărat fenomen care i-a prins în mrejele sale și pe tinerii din alte colțuri ale țării, dar și pe cei din străinătate, dornici de petreceri la care nici nu au visat. Un paradis al dj-ilor, al distracției pe malul lacului, libertate la superlativ și povești de neuitat.

Situat la poalele Muntelui Semenic, într-o poiană însorită pe marginea Lacului Gozna, pontonul își așteaptă liniștit petrecăreții, în mijlocul unei păduri de foioase, într-una dintre cele mai atrăgătoare stațiuni din Banat, la numai 30 de km de Reșița. Cu atracții turistice precum: Lacul Trei Ape, lacul de la Doman, Lacul Secu, Muntele Semenic, stațiunea Gărâna, precum și tabăra de la Râul Alb, Caraș-Severinul nu are cum să nu fie zona zero a acestei veri.

1000x100 casa brutarului

Contrar faptului că startul sezonului de vară se va da în iunie, 29-30 aprilie fură startul. Vineri 29 aprilie se vor afla la butoane: Dirty Nano, Andre Rizo și Jay Ko, iar sâmbătă, 30 aprilie vor mixa dj-ii: MIANE, Vladimir și John Trend.

alina eremia ponton 4

We’re about to get down and dirty

Emoțiile, fericirea și zâmbetele din acest weekend vor rămâne veșnic întipărite în mintea voastră pentru că la Ponton se scrie istoria. Dacă încă nu ați rezervat bilete, puteți să o faceți pe https://www.livetickets.ro/bilete/the-spectacular-1st-of-may

Cei care aleg să se bucure de natură și de aer curat, și pe timpul zilei, Parcul de aventură Gozna – Vulturi, singurul parc de aventură din Caraș Severin, își așteaptă iubitorii de adrenalină.

Dacă nu știați, parcul de aventură „Gozna-Vulturi” se întinde pe o suprafață de 150 metri liniari. La o înălțime de 4 metri de la sol au fost puse poduri din coardă, butuci suspendați, trapez, platforme, trasee și multe altele. Gozna -Vulturi în care puteți veni cu familia sau cu prietenii pentru o doză de aventură atunci când simțiți că aveți nevoie este un alt proiect de succes, marca Ponton Casa Baraj.