Viața are prioritate cu Auto Check Center Auto Alex!

Se spune că românul e înzestrat să știe câte puțin din toate, însă când vine vorba de garanția oferită în privința unui produs sau a unui serviciu, lucrurile nu pot rămâne la stadiul de glumă. Specializarea pe un anumit domeniu este elementul care face diferența pe piață și care elimină concurența neloială!

Cunoscuți ca fiind cei mai în vogă antreprenori din zona Clisurii Dunării, frații Torma, originari din Moldova Nouă, au mizat, pe tot parcursul celor aproape trei decenii în mediul de afaceri, pe o singură idee, și anume: calitatea! Acesta este și motivul pentru care, astăzi, conceptul lor – Auto Alex – înseamnă nu doar unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de materiale de construcții din sud-vestul României sau unul din competitorii activi ai marilor magazine de bricolaj din țară, ci și un jucător important pe segmentul de service auto în orașul Moldova Nouă și în împrejurimi.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

După cum se știe, Adrian și Alexandru Torma au debutat în lumea business-ului în 1992, mai întâi, cu magazinele de piese auto din localitățile Moldova Nouă, Sichevița, Berzasca, Oravița, dar și cu o vulcanizare, urmând ca, peste câțiva ani, în 2011, aceste activități să intre sub umbrela complexului auto: Check Center Auto Alex. Despre cum i-a venit ideea unui service auto în orașul de la malul Dunării, Alexandru Torma explică, pentru expressdebanat.ro: „Ideea a venit, cumva, natural, din dorința de a oferi servicii complete celor care achiziționau piese din magazinul nostru, dar și din dorința de a putea să întreținem mai bine propriul nostru parc auto, care numără peste 60 de autovehicule”.

În privința conceptului Auto Check Center Auto Alex, omul de afaceri detaliază care este motivul pentru care a optat pentru un pachet complet de servicii auto, în detrimentul satisfacerii cerinței pe un singur segment: „Am încercat crearea un complex auto care cuprinde un magazin de piese auto, un service auto, o stație ITP, o spălătorie și o vulcanizare. Ne-am dorit ca clienții noștri să beneficieze de servicii complete în cadrul acestui complex auto. Pentru a fi siguri că oferim servicii de calitate superioară, am intrat în parteneriat cu firma Autonet și, astfel, service-ul nostru a devenit Auto Check Center, un concept care reunește aproape 200 de membri în România și aproape 600 în întreaga lume”.

De-a lungul anilor, business-ul de la Moldova Nouă în domeniul auto a dat rezultate bune, lucru confirmat de creșterea cifrei de afaceri în fiecare an. „Creșterea cifrei de afaceri demonstrează că ne-am făcut bine treaba și că cetățenii apreciază munca depusă de oamenii noștri. În acest moment, avem 14 angajați în acest complex auto. Cred că avem oameni foarte bine pregătiți din punct de vedere profesional și ne mândrim cu ei și cu rezultatele aduse de ei”, subliniază Alexandru Torma.

Auto Check Center Auto Alex nu face mecanică „după ureche” și nu are atestat de Priștina!

Încă de când a început să prindă contur, proiectul fraților Torma a pus pe primul plan atât calitatea serviciilor oferite, cât și siguranța autovehiculelor care urmau să iasă pe poarta complexului auto. Despre ce-nseamnă concurența pe această nișă, dar și care sunt avantajele unui service auto omologat și acreditat, Alexandru Torma atrage atenția: „Concurența, în orice domeniu, te stimulează să fii mai bun. Din păcate, astăzi, în oraș, suntem doar 2 service-uri auto omologate și acreditate și multe așa-zise ateliere mecanice cu diverși oameni care fac pe mecanicii auto. Este o situație similară cu aproape orice oraș din România. Cei care au mașini încă nu au o cultură prin care să înțeleagă că nu poți să cumperi o piesă pentru o mașină, piesă care să fie înlocuită de către un văr, frate sau prieten, care a schimbat și el două bucșe la viața lui. În primul rând, pierzi garanția la produsul respectiv și, în al doilea rând, îți riști propria viață și a celor care merg cu acea mașină. E cumva similar cu povestea doctorului italian, care a-nvățat să opereze după modelul Youtube”.

Planurile de viitor ale acestei secțiuni nu se opresc aici! Cu privire la ce urmează să se-ntâmple în cadrul complexului auto de la Moldova Nouă, antreprenorul Torma concluzionează: „Pentru viitor, ne dorim să mai creăm un post pentru încă un mecanic auto. Chiar acum suntem în discuții cu unul dintre cei mai apreciați mecanici din localitate, care sper să se alăture cât mai repede echipei noastre. Investim în continuare în dotarea cu cele mai bune scule și echipamente. Oamenii noștri sunt trimiși periodic la cursuri de perfecționare. Sper ca populația să-nțeleagă cât este de important să beneficiezi de servicii de calitate, într-un mediu profesionist, și să nu mai apeleze la mecanici care repară după ureche, în tot felul de garaje la capătul blocului sau în fața casei”.

banner 970 x 250