Via Transilvanica, accesibilă din nou și în Caraș-Severin!

Resita: Romeo Dunca pe Via Transilvanica
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

„Drumul care unește” a fost curățat de vegetația și bolovanii care îl făceau impracticabil la intrarea în Banatul Montan, la granița cu județul Hunedoara!

Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, este cel care descoperise, în timpul aventurii sale pe două roți, că traseul turistic de 1.400 de kilometri, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin, e impracticabil la intrarea în județ. Ploile torențiale au fost de vină în primul rând, dar și „grija” autorităților locale. În plus, traseul fusese obstrucționat de anumite garduri instalate de proprietarii de terenuri care n-au acceptat ca vreun turist să le calce pământul.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

„Via Transilvanica s-a deschis! Acum o să merg puțin în concediu, după care vin și continui traseul de acolo de unde m-am oprit. S-a intervenit, au intervenit și salvamonții noștri, le mulțumesc foarte mult. Au lucrat câteva zile ca voluntari acolo, au ajutat. S-a modificat puțin și traseul, s-a toaletat, e foarte ok acum.”, a precizat Romeo Dunca.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/