Oficialii E-ON, avertizați să se grăbească

Lucrările de infrastructură ale orașului ar putea fi finalizate în curând! Asta după ce primarul Reșiței i-a convocat la o întâlnire pe reprezentanții E-ON Gaz, ca să analizeze la sânge situația în care se află investițiile societății, derulate în oraș.

La ședință au participat reprezentanții locali ai companiei, dar și cei ai firmelor subcontractate din Reșița, Târgu Mureș și Satu Mare. A fost urmărit programul de lucru, calitatea lucrărilor, dar și termenele de refacere și modernizare a suprafețelor afectate. Municipalitatea le-a atras atenția celor din conducerea societății de gaz asupra modului în care vor trebui să refacă drumurile, odată ce muncitorii care schimbă țevi vor termina lucrul.

”S-au hotărât niște termene de finalizare ale unor lucrări. De exemplu, traversarea dintre Aleea Trei Ape și Bulevardul Republicii are un termen de finalizare data de 3 august, cel al traversării dintre Aleea Breazova și B-dul Republicii, la 10 august, iar Aleea Mărghitaș – Aleea Trei Ape trebuie finalizată la 15 august, anul curent”, a spus Cristian Velciov, referend de specialitate în cadrul Primăriei Reșița.

leader board 728 x 90 px

Autoritățile locale sunt conștiente de utilitatea publică a serviciului și de necesitatea  modernizării rețelelor, vechi de peste 25 de ani. Cu toate astea, lucrările trebuie urgentate, dar și executate corespunzător din punct de vedere calitativ.