Vești proaste pentru șoferii timișoreni. Pe Podul Dragalina nu se va mai circula aproape patru luni!

1000x100 (5)

După sărbătorile prilejuite de Florii, Paște și 1 Mai, șoferii timișoreni trebuie să se pregătească să găsească rute ocolitoare în cazul în care au drum prin zona Gării de Nord sau cartierul Iosefin. Primăria anunță că, din noaptea de duminică spre luni, Podul Dragalina se va închide!

Motivul se leagă de lucrările de consolidare și lărgire, prin adăugarea unor alte poduri laterale, care să mărească podul existent, la Podul Dragalina. „Comisia de circulaţie a municipiului Timişoara a dat aviz favorabil pentru închiderea traficului rutier pe B-dul General Ion Dragalina (Podul Dragalina-Ştefan cel Mare) pe tronsonul cuprins între spl. Tudor Vladimirescu şi spl. Nicolae Titulescu. Măsura se va aplica începând din 6 mai 2019 (noaptea de 5 spre 6 mai) până în 31 august 2019 pentru executarea lucrărilor de consolidare şi reabilitare a podului. Pe toată durata realizării lucrărilor, firma executantă SC Tehnodomus SA are obligaţia de a lua toate măsurile necesare pentru semnalizarea corespunzătoare a lucrărilor, conform normativelor în vigoare”, este anunțul autorităților locale.

Așadar, timp de aproape patru luni, șoferii vor putea ajunge spre gară pe podul de la fosta fabrică de țigări. Tot în lucru este și Podul Eroilor.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Sursa foto: Youtube Zyraxels

banner 970 x 250