Vești bune pentru timișoreni. Două linii de transport public, optimizate

Transportul public din orașul de pe Bega este cu siguranță un capitol despre care mulți cetățeni consideră că se poate îmbunătăți. De marți, 3 decembrie, Societatea de Transport Public Timișoara anunță că pe două linii express, timpii de așteptare se reduc.

Vizate sunt liniile Express 7 și Express 8., pe care frecvența autobuzelor nu era tocmai una excelentă. STPT anunță că acest aspect se va îmbunătăți. ”Începând cu data de 3 decembrie 2019 liniile E 7 și E 8 vor fi suplimentate cu câte un autobuz, astfel cele două linii urmând să fie acoperite cu câte 6 unități, în fiecare zi”, transmite societatea de transport. Beneficiari, pentru E7, vor fi cetățenii din zonele Dâmbovița și mai ales Freidorf, unde mai circula doar linia 3 de transport public. E8 este util celor din Calea Șagului, zona Elisabetin, Complexul Studențesc Prințul Turcesc sau Kuncz.

Conducerea STPT a explicat de-a lungul timpului că problema frecvenței autobuzelor, tramvaielor și troleibuzelor are la origine lipsa personalului.