Vești bune pentru fanii Bucharest OnTrack Fest. Competiția se desfășoară, dar fără spectatori

În urma anunțului măsurilor de relaxare legate de răspândirea virusului, echipa organizatorică Bucharest OnTrack Fest a gândit deja forma de desfășurare a evenimentului pentru anul 2020. Pentru siguranța competitorilor și a organizatorilor, competiția se va ține, dar fără spectatori, în 11 iulie. Ceremonia de premiere va avea loc în 12 iulie, într-o locație în aer liber din București, care va fi anunțată. 

Participare și înscriere 2020

În acest an noutatea festivalului constă în categoria dedicată mașinilor electrice și hibride, dar și în extinderea categoriei „Experti” la mașini moderne: fie ele de raliu, circuit, coastă, monoposturi sau prototipuri. Astfel, mai multe categorii de pasionați au șansa să participe la festival. Categoriile la care se pot înscrie concurenții sunt: Moto, Off-Road, Classic, Sport, Youngtimer, Electrice și Experti, iar competiția nu ține cont de timpi record. Participarea la Festival este posibilă doar prin înscriere online aici, iar la finalul chestionarului aveți și Regulamentul General pe care îl puteți consulta și care prevede informațiile necesare pentru participare. Pentru alte informații vă puteți adresa organizatorului la adresa de e-mail: office@justclassics.ro. Gazda tradițională este și în acest an Academia Titi Aur.

Ce spun organizatorii

Anul acesta se optează pentru competiție fără spectatori, însă organizatorii își doresc să găsească o soluție eficientă pentru a putea face legătura cu publicul spectator. ,,Bucharest OnTrack Fest acoperă acum practic tot ceea ce înseamnă automobilism și motociclism din Romania, fiind cel mai complex festival din țară. De remarcat este faptul că la această competiție nu se merge contra cronometru, concurenții având ca obiectiv menținerea unei viteze constante la fiecare tur de pistă. Festivalul este deschis tuturor pasionaților de automobilism, însă nu numai competiția este importanta, ci și posibilitatea de socializare cu oameni care împărtășesc aceleași pasiuni.

Am avut mari emoții dacă va fi sau nu posibil să desfășurăm și în acest an festivalul automobilistic mult așteptat, de aceea echipa noastră pregătise mai multe scenarii cu variante de desfășurare a evenimentului. Până la urmă, formatul pentru care am optat dă posibilitatea, chiar și celor din zonele îndepărtate ale țării care doresc să participe, să fie prezenți la partea competițională, iar duminică, după cocktail și ceremonia de premiere să aibă posibilitatea de a se întoarce acasă în siguranță.”, a declarat Goeorgios Ladopoulos, organizatorul evenimentului.

La festivitatea de premiere și seara de cocktail vor avea loc mai multe evenimente paralele: o expoziție de pictură tematică a artiștilor pasionați de automobile și o prezentare de vinuri, transmit organizatorii.