Internet gratuit în centrul orașului Oțelu Roșu!

Noua conducere a orașului este mereu cu gândul la cetățeni. Din planurile pentru anul 2013 face parte o investiție de care se vor bucura cu siguranță tinerii din Oțelu Roșu. În centrul orașului, în parcul din fața Casei de Cultură, va exista rețea de internet fără cablu gratuită.

Sistemul de internet wireless în centrul civic din oraș este implementat în mai multe localități de pe raza județului, iar începând de anul acesta și locuitorii din Oțelu Roșu se vor bucura de accesul gratuit la internet pe băncile din zona centrală.

Ideea este ca până și cei care nu dispun de internet acasă să se poată bucura de acest serviciu gratuit din partea Primăriei. „Pentru tinerii din oraș m-am gândit să implementez un sistem wireless 4G la Casa de Cultură. Toți cei care vor veni în parc vor putea accesa internetul gratuit. Consider că este și un sprijin pentru cei care nu își permit o rețea de internet acasă”, explică Luca Mălăiescu, primarul orașului.

Planurile dedicate tinerilor din oraș nu se opresc aici. Viziunea cu noua generație pe băncile din parc accesând internetul fie de pe laptop, fie de pe telefon este completată chiar de un club al tinerilor pe care primarul din Oțelu Roșu se gândește să-l înființeze.