Angajaţii Ductil Steel şi-au primit banii restanţi!

După ce prin AJOFM Buzău angajații Ductil Steel și-au primit salariile compensatorii chiar înainte de începerea noului an școlar, acum compania s-a achitat de orice datorie față de angajații cărășeni.

Într-un final , cele peste 400 de persoane care au protestat zile în șir pentru drepturile lor se pot liniști. Conducerea Ductil Steel s-a ținut de promisiune și le-a plătit suma restantă oamenilor la o săptămână după ce statul a achitat prin fondul de rezervă banii de drept. „Societatea a plătit sumele datoare, aproximativ 134 de mii de lei, la o săptămână după sumele achitate de AJOFM Buzău. Putem spune că societatea s-a achitat de îndatoririle față de angajați”, a precizat pentru Express de Banat Vasile Sabău, lider sindical în cadrul uzinei.

Amintim faptul că, în 12 și 13 septembrie anul acesta, angajații și-au primit din partea statului, prin Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă Buzău, salariile compensatorii ce au depășit suma de două milioane de lei.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

În momentul de față, un număr de 26 de angajați încă figurează în cadrul uzinei din Oțelu Roșu, angajați ce sunt plătiți la timp, chiar dacă activitatea propriu-zisă a uzinei este întreruptă de câteva luni.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/