Verde, viață, schi și drumeții – primăvara pe Muntele Mic

montis hotel&spa (1)

Primăvară în calendar și aer rece de iarnă în atmosferă. Așa stau lucrurile pe Muntele Mic, iar turiștii sunt cei mai norocoși.

Știm cu toții că luna martie a venit cu temperaturi mai calde față de cum ne-am obișnuit în ultimele luni. Zilele de ger par că ar dispărea din majoritatea regiunilor din țară, însă există un loc în România unde temperaturile se mențin sub zero grade chiar și în anotimpul de primăvară.

Turiștii de la Muntele Mic sunt cei norocoși. Vremea rece se menține cu îndârjire, iar zăpada nu a părăsit vârful munților. Zona cuprinde un număr de 6 pârtii care se întind pe 20 km, cu niveluri diferite de dificultate: Borlova 1, Borlova 2, Vâlsanul, Nordică, Isai, Felix și trei teleschiuri, plus cel mai modern telescaun din vestul țării. În vârful munților turiștii încă experimentează senzațiile extreme, iar sporturile de iarnă sunt în toi: snowboard, ski, heliski.

Pe de altă parte, cei de la poalele munților se bucură de plimbări în natură și răsfăț la unitățile de cazare. Montis Hotel&Spa este un loc de ședere renumit în zona montană din vest, notat cu 4 stele, oferă turiștilor sejururi la nivelul celor din străinătate. Hotelul pune la dispoziție experiențe deosebite pentru iubitorii de munte care doresc să se relaxeze și să uite de agitația orașului.

Acum nu mai trebuie să mergi în mai multe locuri pentru diferite metode de destindere, administratorii de la Montis pun la dispoziția oaspeților diverse zone de relaxare, ultima creație în materie de răsfăț fiind salina din interior. Astfel, hotelul deține jacuzzi, piscină interioară cu apă încălzită, perfectă pentru zilele reci de la munte și în siguranță pentru cei mici, totodată, având și o priveliște care îți taie răsuflarea. Sauna uscată se află chiar lângă salină, astfel poți alege în zile diferite ale șederii să le experimentezi pe ambele.

montis hotel&spa (2)

Restaurantul hotelului este deschis pentru toți turiștii, pe toată perioada anului. Meniul este bogat în preparate fine, atât naționale, cât și internaționale, inspirate din adevărata artă a gătitului. Barul hotelului deține și el diverse opțiuni de băuturi, de la cele potrivite pentru vremea rece, până la cele mai fine: prosecco, vin, șampanie sau cocktails.

montis hotel&spa (3)

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Camerele deținute de hotel sunt de mai multe tipuri, iar turiștii își pot alege unde își vor petrece nopțile de odihnă, în funcție de nevoile fiecăruia: cameră standard, junior sau apartament. Încăperile sunt spațioase, priveliștea este de vis, designul este unul modern, combinat cu stilul cozy, iar toate te vor face să te simți în mijlocul munților Alpi.

montis hotel&spa (4)

Oaza de liniște este amplasată în apropiere și de Poiana Mărului. Așa că, cei care doresc să descopere împrejurimile, pot ieși la o plimbare în natură. Crucea Albă este și ea un loc râvnit pentru iubitorii de ski, deoarece se află la cota 1.670 m și reprezintă o adevărată provocare pentru curajoși.

Pentru turiștii care vor să rămână cu o amintire unică, pot încerca Heliski. Adică o plimbare cu elicopterul până în cele mai înalte culmi, apoi o servire la Sky Lounge, un loc unde puteți admira și imortaliza cea mai tare priveliște de la Muntele Mic, iar mai apoi o coborâre pe schiuri. Acest tip de aventură este preferat în special de turiștii străini care vizitează Muntele Mic și care vor să plece din România cu amintiri de neuitat.

Dacă nu aveți timp pentru o vacanță completă, cei de la Montis Hotel&Spa recomandă un day-trip. Asta înseamnă că turiștii pot gusta din toate experiențele puse la dispoziție de zona montană, dar și de cazare, toate într-o singură zi. De dimineață se pot face activități în natură, apoi se poate servi masa în restaurant, după-masa se poate petrece la zonele de relaxare, seara turiștii se pot odihni într-o cameră special pregătită pentru ei, iar a doua zi pot fi fresh la locul de muncă.

Muntele Mic este locul unde relaxarea și distracția se combină într-o vacanță de vis. Datorită faptului că, se apropie sărbătoarea de Paște, cei de la Montis preconizează că ocuparea camerelor se va face într-un mod alert. Așa că, pentru cei care vor să-și petreacă mini-vacanța de Paște la munte, cu aer curat, înconjurați de prospețimea brazilor, administratorii îi îndeamnă să-și facă rezervare din timp.

Pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele celor de Montis Hotel&Spa îi puteți urmări pe rețelele de socializare: https://www.facebook.com/montishotelhttps://www.instagram.com/hotel.montis/ sau puteți vizita site-ul https://www.hotel-montis.ro/.

1000x100 untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/