„Veniți să vedeți ce am furat pe Muntele Mic și ce am distrus!” Invitație inedită de la Romeo Dunca!

timisoara capitala 2023

Omul de afaceri timișorean pe care PNL îl propune președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin vrea să încheie scandalul de pe Muntele Mic pe care îl are de câțiva ani cu primarul comunei Turnu Ruieni, astfel că le pune la dispoziție microbuze cu care localnicii să vină gratuit și să vadă cu ochii lor cine este hoțul!

Romeo Dunca avertizează de mai multă vreme că va băga Primăria Turnu Ruieni în faliment din cauza încăpățânării primarului Mihai Maralescu și a hotărârilor administrației locale prin care îi sunt lezate în mod ilegal interesele. Pe rolul instanțelor de judecată există deja o mulțime de procese în care sunt părți Dunca, Maralescu, Primăria și Consiliul Local Turnu Ruieni. Dunca spune că, odată ce instanța a stabilit definitiv că are dreptul legal de a continua proiectul montan așa cum fusese agreat cu Primăria Turnu Ruieni, nu va mai arăta niciun pic de răbdare. Va cere daune uriașe pentru pierderile suferite din cauză că mare parte a proiectului a rămas desenată pe o coală de hârtie.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

„În fiecare sâmbătă și duminică, timp de trei săptămâni, la 11.30 o să aștepte două microbuze în centru, la Borlova, care îi va aduce gratuit pe cei interesați să vadă ce am furat la munte și ce am distrus. Veți putea urca gratuit și cu telescaunul și coborî pe poteca pe unde vin bicicliștii, după care, pentru discuții și lămuriri, vă aștept personal pe terasa de lemn de pe traseu. Haideți sus la munte să vedeți și să vorbim pentru a încheia odată cu circul și rușinea asta dăunătoare stațiunii și turistului. Tot ce am făcut pe munte e prins în contractul nostru cu Primăria și aprobat. Maralescu l-a reziliat, dar am câștigat în instanță. Inclusiv la recurs! Deci azi e perfect valabil! În baza lui am trimis cereri pentru a finaliza toate investițiile din el și a desfășura toate activitățile aprobate în 2013. Am fost refuzați de fiecare dată! Văzând această luptă penibilă și rușinoasă în care turistul, zona și angajații mei din comuna Turnu Ruieni pierd în fiecare zi, sunt obligat să deschid un alt proces costisitor pe care Primăria îl va pierde ca de obicei. Și anume pentru obligarea prin sentință la respectarea contractului cu penalități pe fiecare zi de întârziere. Altfel nu se mai poate!” a anunțat Romeo Dunca.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/