Vela și Schelean l-au executat pe vicepreședintele Ghiorghioni!

Trimis în judecată în mai multe dosare pentru infracțiuni de corupție, Ionesie Ghiorghioni s-a încăpățânat să nu demisioneze din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin. Propriul partid îl obligă însă să plece pentru totdeauna de la conducerea județului.  

 

Liberalii cărășeni s-au întâlnit ieri pentru a pune la punct anumite aspecte legate de organizarea partidului la nivel județean în perspectiva alegerilor locale din 2016, mai ales după ce în unele localități au apărut voci care au contrazis deciziile conducerii, dar și pentru a se lua hotărâri cu privire la situația șefilor Consiliului Județean, Sorin Frunzăverde și Ionesie Ghiorghioni, ambii trimiși în judecată de DNA.

Conducerea PNL Caraș-Severin, prezidată de cei doi copreședinți, Valeria Schelean și Marcel Vela, a înlocuit mai întâi prim-vicepreședinții, în conformitate cu prevederile Statutului PNL.  Liberalii cărășeni îi au acum ca prim-vicepreședinți pe Ioan Nelu Popa, pe Zona Reșița- Bocșa, pe Iustina Turnea, pe Zona Sud a județului, iar pentru Zona Vest, Caransebeș – Valea Bistrei, a fost reconfirmat Ioan Cojocariu. Primii doi au preluat funcțiile deținute până ieri de Ionesie Ghiorghioni și Ioan Borduz.

Tot în cadrul ședinței de ieri au fost desemnați și noii șefi de zone. La Bocșa, unde Florentin Marian Bocșan și-a afirmat public dorința de a candida la primărie, în ciuda poziției partidului, care a anunțat că îl va avea candidat pe actualul edil-șef, Eugen Cismăneanțu, au fost desemnați avocatul Cristian Gafu și primarul Cismaneanțu. Cu această ocazie, lui Bocșan i s-a transmis foarte clar și vehement că trebuie să respecte decizia partidului, iar dacă ține morțiș să candideze la primărie, atunci să o facă pe listele altui partid decât PNL. Secretar pe zona Reșița a fost desemnat Costi Cristoi, în timp ce Adrian Blidariu a fost ales șef al zonei Băile Herculane.

Tot ieri, liberalii au hotărât să-l trimită definitiv acasă pe Ghiorghioni de la Consiliul Județean, de unde nu vrea sub nicio formă să demisioneze. „Pentru buna funcționare a Consiliului Județean Caraș-Severin, consilierii județeni ai PNL vor iniția revocarea din funcție a vicepreședintelui CJ Ionesie Ghiorghioni și alegerea unui nou vicepreședinte al CJ”, a precizat Horia Irimia.

Comments

 1. MIAI STERPELESCU says:

  PE FRUNZA LE ESTE FRICA SA IL DEMITA.

 2. GOGU says:

  ,,La dusmani ie pare bine dar si randul lor le vine”poate va cuplati amandoi,tot nu aveti familii noroc ca aveti copii,sunteti doi hoti(un hot si o hoata).

 3. Trecutprinviata says:

  UN PARTID , NOUL PARID LIBERAL , REZULTAT DIN FUZIUNEA A DOUA MARI PARTIDE , urmare acestei decizii in unele zone ESTE COORDONAT DE ,,NIMA”. SA VEDEM CE REPREZENTANTI AU CEILALTI .

 4. radivoj milenovici says:

  Afara si cu pedofilul/masonic ”frunza’nbalegar”.

 5. Roderik says:

  De Frunzaverde nu se zice nimic! A, da, înțeleg! Infractiunile lui Ghiorghioni sunt mai infracțiuni decâ ale lui Frunzăverde! Așadar organizatorul și orchestratorul întregii activități ilegale este bine merci! Lasați-l să va îngroape județul de tot. El este și protectorul lui Chebuțiu și a lui Mihailă ( de care nu prea aud că este trimis în judecată!). Traiască MASONERIA CĂRĂȘANĂ !!! Vreți nume? Doctorul Șerban, Ion țărănistul cu față umană, președintele colegiulului medicilor, primarele de pe Sebeș, tata Titu, Lilică milițianu ș.a.ș.a … O gașcă întreagă de profitori infiltrați în toate sferele vieții socio-profesionale și administrative