Vela și Iova, prieteni?! Niciodată, doar colegi în administrație!

banner publicitar

Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin are criterii de selecție în ceea ce privește alegerea prietenilor total diferite de cele ale primarului Caransebeșului, Marcel Vela!

„Rămâne prietenul meu, îi respect decizia de divorț și, odată cu anunțul său oficial de astăzi de a candida ca membru al altui partid, am luat act că jucăm în echipe diferite!”. Așa comenta pentru Express de Banat copreședintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, decizia lui Ilie Iova de a candidata la Primăria Caransebeșului din postura de independent sau din partea altui partid decât PNL! Ca urmare a deciziilor politice luate și asumate zilele trecute de filiala Caraș-Severin a Partidului Național Liberal, vicele Consiliului Județean a considerat că e necesar să facă unele precizări: „Mă bucur nespus de mult că, în sfârșit, am reușit să fiu de un real folos Partidului Național Liberal. Iată că, după două luni de blocaj total în ceea ce privește alegerile din iunie, decizia mea de a mă retrage a deblocat brusc situația. Într-o ședință convocată ca pentru situații de calamitate au fost stabiliți candidații și pentru președinția Consiliului Județean Caraș-Severin, dar și pentru Primăria Caransebeș, ceea ce înseamnă că am luat decizia corectă de a mă retrage, eu fiind cel care încurcam întocmirea listelor unde, înțeleg acum, eram pe locul întâi, însă erau liste pe care nimeni nu le-a văzut”.

Iova  are un mesaj și pentru Marcel Vela, care era convins că relația de prietenie dintre cei doi ce nu poate avea de suferit indiferent de opțiunile lor politice. „Referitor la afirmația domnului Vela că suntem prieteni, vreau să îl informez că am fost și suntem doar colegi, în prezent doar în administrație, eu având alte criterii de selecție în ceea ce privește alegerea prietenilor. De altfel, le urez colegilor și prietenilor din PNL succes, mai ales că, în momentul de față, au tot ce trebuie pentru finalizarea listelor și începerea campaniei electorale. De asemenea, îi asigur, în continuare, de tot respectul meu”, a afirmat Iova.