Vela și-a evaluat primarii! Nelu Popa e campion!

banner publicitar

Președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela, i-a evaluat pe primarii liberali din Caraș-Severin, singurele semne de nemulțumire avându-le în legătură cu mandatul lui Felix Borcean, la Caransebeș!

Prezent în redacția Express de Banat, Vela a analizat prestația edililor PNL din județ, concluzia fiind că fiecare dintre ei va aduce un plus localităților pe care le administrează. „Cel mai bun, după părerea mea, este domnul Popa, de la Reșița. Nelu Popa face lucruri extraordinare și cred că este o șansă pentru Reșița actualul primar. De mult timp nu a avut Reșița un primar așa bun, cred că de pe vremea altui primar pe care îl chema tot Popa. Am încredere în el că va face lucruri extraordinare în Reșița, unde este un bazin electoral foarte mare, important pentru PNL Caraș-Severin. La fel este și Ghiță Românu, al doilea oraș pe care îl avem aici în apropiere, primar de multă vreme, cu expertiză, priceput, ambițios. Adi Torma, la Moldova Nouă, și el provenit din mediul de afaceri, la primul mandat, e la fel de decis și hotărât ca și Nelu Popa, chiar într-o situație în care are o opoziție destul de mare a PSD-ului. Prefectul județului fiind tot din Moldova Nouă, sunt multe ecouri social- democrate în orășelul lui. Pe zona Herculane, Cristi Miclău e un primar foarte analitic și foarte calculat, provine din domeniul bancar. Herculanele este pe un drum bun, a adus proiecte. Apropos, Nelu Popa are 39 de proiecte, este campion la proiecte. Adi Torma, la fel, și în Caransebeș, am toată încrederea că, primarul, viceprimarul, managerul vor accesa proiecte europene și naționale în viitor, în a doua jumătate a mandatului”, a afirmat Vela.

Liderul liberal are numai cuvinte de laudă și la adresa mai multor primari de comună. I-a amintit pe primarul Rusu, de la Ezeriș, Panduru, de la Mehadia, Roma, de la Slatina, și Mihaela Drăgilă, de la Lăpușnicu Mare. „Silvestru Bălan, tot de pe Valea Bârzavei, de la Bănia, doamna Elena, Moise Elena de la Dognecea, Brian Filimon, de la Măureni, sunt oameni cu care poți să pleci la război și să schimbi în bine lumea”, a adăugat senatorul liberal.