VELA: „Lucrările de refacere a drumurilor se vor executa mai repede!”

Caransebeșul intră în linie dreaptă cu lucrările de reparații străzi promise de municipalitate în ultimii doi ani.

Cel puțin așteptările s-au încheiat pentru cel mai important tronson de drum care traversează urbea de la intrarea dinspre București și până la ieșirea spre Timișoara. Pentru că Hidroconstrucția a finalizat lucrările de introducere a rețelei de canalizare pe anumite zone, executantul lucrării a început decopertarea străzii Nicolae Bălcescu pentru a putea turna covorul asfaltic în următoarele zile.

„A fost încheiată zona Calea Severinului, se lucrează acum pe Nicolae Bălcescu și urmează doar să se încheie lucrările la rețelele de apă și canalizare și pe Calea Orșovei pentru ca și această porțiune să poată fi asfaltată, iar tronsonul dintre Balta Sărată până la intersecția spre Reșița să fie reabilitat la un standard normal și civilizat” ne-a precizat primarul Marcel Vela.

Acesta a mai adăugat că se întârzie cu asfaltările pentru că cei care lucrează la rețelele de apă și canalizare au avut permise de spargere și un calendar pe care nu le-au respectat.

„Trebuia finalizat undeva în aprilie, apoi am prelungit în mai… De-abia acum, în iulie, putem spune că va fi reabilitat în întregime tronsonul Nicolae Bălcescu – Tribunalului – Horea – Libertății. Cu siguranță lucrările vor fi executate mai repede decât cele la apă și canal”, a concluzionat edilul municipiului de pe Timiș și Sebeș.