Vela anunţă sfârşitul mandatului lui Stepanescu la Primăria Reşiţa! Vezi aici numele noului primar!

Preşedintele PNL Caraş-Severin şi, în acelaşi timp, primarul Caransebeşului e convins că omologul său din Primăria Reşiţa nu va câştiga încă un mandat în 2016, în cazul în care va candida.  

Marcel Vela l-a înţepat discret şi indirect pe Mihai Stepanescu în cadrul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o astăzi, la sediul PNL Caraş-Severin. Vorbind despre numărul mare de membri pe care filiala judeţeană a liberalilor îl are în Biroul Permanent al PNL, Vela a afirmat că, din 2016, pe lângă el, Sorin Frunzăverde şi vicepreşedinţii Consiliului Judeţean, Ilie Iova şi Ionesie Ghiorghioni, se va afla şi viitorul primar al Reşiţei.

Liderul liberalilor cărăşeni anticipează, practic, plecarea lui Stepanescu de la primărie, alegerile locale urmând să fie câştigate de candidatul pe care îl va propune PNL. Este pentru a doua oară după ruperea USL când Vela anunţă oficial că PNL vrea Primăria Reşiţa. Iniţial, acesta s-a ferit să divulge numele viitorul candidat liberal. ,,Facem măsurători după prezidenţiale. Pot fi trei nominalizări, din rândul PNL-ului, din rândul actualului PDL sau o persoană care nu a mai făcut politică până acum şi vine lângă Alianţa Creştin Liberală”, a afirmat Vela.

Numele lui Jaro Marşalik se vehiculează însă de mai multă vreme ca fiind candidatul PNL pentru Primăria Reşiţa, lucru pe care până la urmă l-a confirmat şi Vela. ,,Ne-am gândit la Marşalik până la fuziunea cu PDL. De la fuziune încolo trebuie să ţinem cont şi de părerile noilor colegi. Totodată, trebuie să facem şi măsurători”, a declarat preşedintele PNL Caraş-Severin.