Vela: 21.500 de angajați ai MAI, mobilizați la nivel național în noaptea de Revelion

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus, marți, la videoconferința pe care o are cu prefecții din țară, că, în noaptea de Anul Nou, sunt programate 180 de manifestări culturale, la nivel național, fiind mobilizați 21.500 de angajați ai ministerelui.

„Așa cum la nivel național evaluăm situația, în sensul că avem pregătite deciziile, intervențiile, tot ce ține de nivelul cadrelor care sunt în misiune. În această seară sunt raportate 180 de manifesări culturale cu prilejul Anului Nou, la care vor participa 320.000 de persoane, estimativ. Sunt mobilizați la nivelul întregii țări 21.500 de lucrători: ofițeri, subofițeri și alte cadre și atunci fiecare dintre dumneavoastră, pentru că toate județele sunteți parte din acest întreg al misiunilor, trebuie să vă faceți datoria”, le-a spus Vela, prin videoconferință, prefecților.

Marți dimineața, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, are loc o ședință, în sistem videoconferință, cu prefecții și șefii structurilor centrale și teritoriale ale MAI, condusă de ministrul Marcel Vela, pentru coordonarea activităților și dispunerea de măsuri specifice sezonului rece.